Kali Audio IN-8 monitor

Kali Audio IN-8 monitor

drieweg studiomonitor met co-axiale mid speaker en tweeter

Kali Audio is een nieuw bedrijf opgericht door ex JBL medewerkers. Na hun eerste Long Pine monitor-serie is er nu de grotere IN-8 uit de Project Independance-serie.....meer »»

Digitale boetiekversterkers in Blackstars Silverline serie

Vijf stijlvolle modellen

Blackstars nieuwe Silverline serie levert dankzij de sterkste processor die Blackstar tot nu toe heeft gebruikt, boetiekklanken in eenvoudig te bedienen versterkers. In totaal zijn er vijf modellen, v.....meer »»

Waldorf STVC vocoder strings

Streichfett met vocoder en fx

Behalve de Kyra module introduceert Waldorf ook een nieuwe synthesizer, de STVC. Dit is een keyboard string synthesizer/vocoder met microfoon.....meer »»

Steve Harris Signature Sansamp

Iron Maiden bassist komt met eigen Sansamp

De Britse bassist Steve Harris is de drijvende kracht achter Iron Maiden. Niet alleen schrijft hij veel nummers, ook is hij verantwoordelijk voor de over the top videoclips en talloze live-registratie.....meer »»

Waldorf Kyra digitale synth

Nieuwe desktop virtueel analoge synthesizer

Op de NAMM van begin dit jaar was al een prototype te zien, nu is ie ook echt uit. Kyra is een digitale virtueel analoge synth met maar liefst 128 stemmen......meer »»

Nieuw seizoen BELPOP

docureeks over Belgische muziek

Wie graag Canvas kijkt, zal de serie BELPOP lang en breed kennen, want er zijn al acht seizoenen geweest. Voor de rest: mis deze mooie serie niet! Vanavond -7 oktober- trapt BELPOP het nieuwe seizoen .....meer »»

Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Multieffect met expressiepedaal

In augustus testten we de Mooer GE300, een uitgebreid multi-effect, compleet met versterkermodeling, speakerkabinet IR’s en de Tone Capture-functie, waarmee je de karakteristieken van een gitaar, ve.....meer »»

Release van de Week: Wilco - Ode To Joy

Vandaag verschenen - 4 oktober 2019

Wilco bestaat alweer een jaartje of 25, maar weet zich als geen ander telkens te blijven vernieuwen. Dat heeft de band, die zijn inspiratie grotendeels haalt uit Amerikaanse rootsmuziek, een zeer trou.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken