Marr's Guitars

Marr's Guitars

De gitaren en bassen van Johnny Marr in boekvorm

Het is niet de eerste keer dat een verzameling instrumenten in boekvorm verschijnt, maar het nieuwe boek over de collectie van Johnny Marr is wel een hele fraaie. Een aanrader voor liefhebbers van Mar.....meer »»

Korg Keystage

keyboard controller met midi 2.0

Korg presenteert twee nieuwe keyboardcontrollers. Op zich bepaald geen reden tot opwinding, maar ze behoren tot het ultra-kleine clubje dat midi 2.0 ondersteunt......meer »»

Arturia AudioFuse 16Rig

Veelzijdige interface

Arturia heeft een nieuwe usb-c interface en voor de afwisseling eentje met lekker veel in- en outputs. Daar komt bij dat ie veel meer kan dan het gros van de audio interfaces.....meer »»

Pearl Export drums in drie configuraties

Complete kit met bekkens en hardware.

De Pearl Export drums in al zijn varianten staat nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '90 had Pearl er al meer dan een miljoen verkocht. We belichten de .....meer »»

De rECO serie: gitaren van lokaal hout

Baton Rouge en La Mancha doen het met de rECO serie

Bestacoustics Reinhardt gaat met de merken Baton Rouge (staalsnarig) en La Mancha (nylonsnarig) gitaren bouwen van de bomen uit onze achtertuin. Een nieuwe stap in het verbeteren en duurzamer maken va.....meer »»

Sterling By Music Man DarkRay

Goedkopere uitvoering DarkRay

Voor wie de originele DarkRay net niet kon betalen, er komt een uitvoering van Sterling By Music Man!.....meer »»

Get'm Get'm handgemaakte straps - een overzicht

Nu distributie via Algam Benelux 

Ze worden gemaakt in Los Angeles, zijn comfortabel, sterk, duurzaam en handgemaakt, de gitaarbanden van Get’m Get’m, het bedrijf van Virginia Castro dat veel bekendheid verwierf met straps maken v.....meer »»

Yamaha Montage M - nieuwe versie van Yahama's vlaggenschip

Stevige injectie

We zaten er al een tijdje op te wachten; een nieuwe versie van Yamaha’s Montage vlaggenschip keyboard. En gelukkig is het veel meer dan een simpele opfrisbeurt geworden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken