Matt Bradshaw DrumKid

Matt Bradshaw DrumKid

Aleatorische mini drumcomputer

DrumKid is een kleine digitale drummachine die random, lo-fi drumpatronen produceert. Je kunt de mate van randomness met vier knoppen instellen.....meer »»

137 vrouwelijke dj's - 7 dagen non-stop live draaien

Wereldrecord langste vrouwelijke dj-marathon

Na drie eerdere verbroken wereldrecords hebben er nu 137 vrouwelijke DJ's een nieuw wereldrecord verbroken. De vrouwelijke DJ's zijn met hun recordpoging geëindigd op donderdag 4 juni. Nadat ze 7 dag.....meer »»

Win de allereerste Jimi Hendrix Award!

Contest voor gitaristen tot en met 21 jaar

Jimi Hendrix is onsterfelijk. Toch zal het op 18 september 50 jaar geleden zijn dat hij is overleden. Maar hij leeft natuurlijk voort, zeker ook bij jonge gitaristen. Ben je ook een Hendrix-fan, heb.....meer »»

MadCatz Rock Band 3 Keytar voor nog geen 50 euro

Verassend veelzijdige midicontroller voor een prikkie

Ja, het is een keytar en ja, het ding is bedoeld voor de videogame Rock Band, maar het is ook de goedkoopste keytar die er momenteel te koop is.....meer »»

Eerste overdrive in vier jaar van Walrus

5 klanken in een pedaal

In de vier jaar na het uitkomen van de 385 Overdrive, heeft Walrus Audio veel modulatie-, reverb- en delaypedalen uitgebracht, maar nu is er eindelijk weer een overdrive: de Ages. En niet zomaar een, .....meer »»

Apogee Clearmountain's Spaces

De favoriete reverbs van Bob Clearmountain in een plug-in

Na het in Interface 236 geteste Clearmountain's Domain presenteert Apogee een plug-in met de favoriete reverbs van de befaamde mixengineer Bob Clearmountain......meer »»

Nunomo QUN

Analog modeling pocket synthesizer voor $ 85,-

Op allerlei zolderkamers en garages wordt aan synthesizers geknutseld. Van veel projecten horen we nooit wat maar soms komt er iets erg leuks uit, zoals de QUN.....meer »»

RIP Steve Priest

Sweet-bassist overleden

Steve Priest, oprichter, bassist en later ook zanger van the Sweet is op 72-jarige leeftijd overleden. We kijken terug op het leven en de muziek van de Brit......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken