LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie, compacte kolom PA-systemen voor DJ's, singer-songwriters en kleine bands. De serie omvat de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 en is zowel geschikt voor mobiel .....meer »»

Fender John 5 Telecaster

Wit-rode Ghost

Fender's John 5 Ghost Telecaster is er eindelijk, compleet met killswitch, DiMarzio humbuckers en een spiegelende slagplaat. .....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Fishman AFX Minipedalen

Serieuze akoestische pedalen

Fishman introduceert de NAMM een reeks van vier minipedalen die speciaal zijn ontworpen voor akoestische gitaristen......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Ludwig vernieuwt de Neusonic

Nieuwe ketel en nieuwe kleuren.

Ludwig introduceerde op de NAMM show een nieuwe versie van de Neusonic drumkit, met een licht gewijzigde ketelconstructie en een behoorlijk uitgebreid kleurenaanbod......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: LR Baggs’ HiFi pickupsysteem voor akoestische gitaar

Systeem kan geïnstalleerd worden zonder boren of schroeven

LR Baggs lanceert de HiFi, een pickupsysteem voor akoestische gitaar dat twee brugplaatsensors combineert met hifi-elektronica voor een uitzonderlijke balans, definitie en dynamiek. Het systeem is goe.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: IK Multimedia AXE I/O One

Betaalbare gitaarinterface biedt veel mogelijkheden om je geluid vorm te geven.

IK Multimedia’s AXE-serie audio-interfaces heeft - een aanwijzing zit in de naam - altijd gitaristen en bassisten in gedachte gehad. Deze reeks wordt nu uitgebreid met de betaalbare AXE I/O One 1-in.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Squier Sonic Series

Squier gaat de strijd aan.

Als je een betaalbare P of J zoekt, kan je tegenwoordig bij veel merken terecht. Van Eko tot Sire tot SX tot... Squier merkt dit ook en het was tijd om de basismodellen op te frissen en te verbeteren......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken