Walrus Audio Badwater

Walrus Audio Badwater

Alles-in-één baspedaal van Walrus Audio

Zoek jij een eq, drive en compressiepedaal in een stompbox? De Badwater van Walrus Audio kan in ieder geval heel veel......meer »»

Blackstar St. James: lichtgewicht 50 watt versterkers

Combo & top, 6L6 & EL34

De nieuwe St. James buizenversterkers van Blackstar leveren 50 watt, maar zijn een stuk lichter dan je zou verwachten. Om dat te bereiken zijn ze niet over een nacht ijs gegaan......meer »»

Source Audio Atlas Compressor

Verschillende compressors in een

De Atlas Compressor van Source Audio bevat een uitgebreide verzameling compressiecircuits die de klank en het gevoel van de meest gewilde compressors weergeven, variërend van klassieke analoge effect.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

Palmer presenteert eerste studiomonitor, het actieve tweewegsysteem Studimon 5

Betaalbare schoonheid

Bij de naam Palmer denk je snel aan di-boxes, splitters, monitorcontrollers of andere handige kleine kastjes, maar het Duitse merk presenteert met de Studiomon 5 zijn eerste studiomonitor. Ook relatie.....meer »»

Marcus King signature Orange top

Orange MK Ultra

Soulzanger en gitarist Marcus King heeft samen met Orange een signatureversterker ontworpen die in gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht. .....meer »»

Music Man Joe Dart II Bas

Nieuwe signature van Vulfpeck bassist

Met zijn strakke pompende lijnen heeft Joe Dart duidelijk een stempel gedrukt in de baswereld. Music Man bracht al eerder een bas van hem uit en nu is er een tweede versie......meer »»

Austrian Audio OD5 & OC7

beter gericht

In hoog tempo vuurt Austrian Audio interessante microfoons op ons af. Nu komen ze met twee apart uitziende microfoons die je heel efficient kunt richten op de klankbron. De ene is dynamisch, de andere.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken