Yamaha CP73 en CP88

Yamaha CP73 en CP88

Twee nieuwe stage piano's met sampling memory

Yamaha's CP-serie is al jaren een hit onder pianisten. We kijken er dan ook naar uit als we straks op de NAMM in Los Angeles de twee nieuwste CP's kunnen uitproberen! Met elektrische en akoestische pi.....meer »»

Stagg's 52-serie bassdrumpedalen gelanceerd

Simpele maar solide professionals

Stagg heeft de afgelopen paar jaar flink wat werk verzet op het gebied van hardwaredesign, en dat zie je nu ook terug bij het nieuwe 52-serie bassdrumpedaal. Verkrijgbaar als enkel- en dubbelpedaal en.....meer »»

Supro Bluesking 12

Sound van de British Invasion

Met de Blues King 12 brengt Supro een combo uit dat de klank heeft van vroege rock and roll en de British Invasion uit de jaren 1960......meer »»

Warm Audio WA-251

Betaalbare versie van de beroemde Telefunken ELA M 251 microfoon

Warm Audio gaat rustig verder met het uitbrengen van apparatuur die gebaseerd is op beroemde vintage voorbeelden. Dat geldt ook voor hun WA-251 grootmembraan condensator buizen microfoon.....meer »»

Akai APC Live

Nieuwe controller van Akai?

De laatste dagen zijn er onofficiële foto's opgedoken op internet van een nieuwe controller van Akai, de APC Live. Wat ie precies doet en kan is volstrekt onduidelijk, maar er wordt volop over gespec.....meer »»

CVRSE CuPlate-2

Nieuwe galmplaat te koop

Galmplaten zijn legendarisch vanwege de unieke galm die je met deze strak gespannen metalen platen kunt maken. Op zowat alle opnames uit de jaren 60 en 70 en ook daarna is een galmplaat te horen. CVRS.....meer »»

Dreadbox Hypnosis

Hardware processor met analoge en digitale effecten

Dreadbox is een Grieks bedrijf dat compacte analoge synths en een serie eurorack modules maakt, waarvan we o.a de Abyss al getest hebben. Ze kondigen nu een heel interessante hardware fx processor aan.....meer »»

Veel features in Joyo Cab Box cabsimulator

Het speakerkast-simulatiepedaal biedt ook een breed scala aan ingebouwde Impulse Responses

Joyo breidt zijn nieuwe R Series pedaallijn uit met de lancering van de Cab Box, een cabinetsimulator die gebruikmaakt van Impulse Responses, met de optie om je eigen IR's te laden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken