De Guitar Summit in Mannheim pakt het groots aan

De Guitar Summit in Mannheim pakt het groots aan

129 workshops, 248 standhouders, 473 merken, 2 concertavonden

Met Gitarist, De Bassist en Musicmaker zijn we dit weekend op de Guitar Summit. Om te kijken of deze beurs annex workshop-event een evenement is om volgend jaar ook met onze titels mee samen te werken.....meer »»

Vierde generatie KRK Rokit studiomonitors - de G4-serie

De kleinste voor 199 euro, de grote drieweg voor 549 euro

De Rokit serie studiomonitors is al jarenlang erg populair. KRK blijft met de kreet ‘it is Rokit science’ steeds sleutelen aan de modellen en zo zijn ze bij de vierde generatie aangekomen. De G4.....meer »»

Erica Synth Pico System III

Betaalbare modulaire synth in desktop of Eurorack uitvoering

Er komen steeds meer betaalbare en compacte modulars. Zo presenteert Erica Systems de Pico System III voor 450 Euro.....meer »»

Loopmasters presenteert grensverleggende update van on-line soundbrowser Loopcloud - Loopcloud 5

Versie 5 nu met nieuwe plug-ins, effecten, editing en cloud-opslag

Loopcloud is een app/plug-in waarmee je direct vanuit je daw milljoenen loops en samples kunt doorzoeken, beluisteren en editten, gewoon terwijl je werkt aan je song. Volgens Loopmasters eigenaar Mat.....meer »»

mifki miRack modulaire synth voor iOS

VCV Rack gebaseerde modular voor iPad

VCV Rack is een uitstekende gratis, software modulaire synth waarmee we recent in Interface een workshopserie hebben gedaan. Nu is er een op VCV gebaseerde app voor de iPad die miRack heet......meer »»

Analog Solutions Colossus

Gigantische analoge droomsynth

Als je van analoge synthesizers houdt hou je waarschijnlijk van grote apparaten met lekker veel lampjes, knoppen en metertjes zoals ze die in de jaren 60 en 70 maakten. In dat geval is de splinternieu.....meer »»

Langverwachte Pearl eMerge elektronische drums nu leverbaar

Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg

Pearl introduceerde vorig jaar tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Per vandaag, 21 september 2019, is de kit in twee versies leverbaar en overal .....meer »»

Presonus PX-1 en PM-2 studiomicrofoons

Nieuwe budget condensatormicrofoons

Het lijkt wel of condensatormicrofoons steeds goedkoper worden. Zo kosten de nieuwste PreSonus mics slechts 130 Euro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken