Meer Epiphone-nieuws

Meer Epiphone-nieuws

De terugkeer van de archtops

In ons interview met Gibson-baas JC Curleigh - je vindt een link naar de video in dit nieuwsbericht - kon je al horen dat er veel meer met Epiphone gaat gebeuren. Vorige week lanceerden we de solidbod.....meer »»

Fender Tash Sultana Stratocaster

Signature voor Australische topgitariste

Tash Sultana is zo groot dat ze in Nederland de Ziggo Dome uitverkoopt. De Australische - die vaak met een loopstation speelt - krijgt van Fender haar eigen signature-model, dat per direct verkrijgbaa.....meer »»

GrooveTech Mini-Multi

Een must-have en een leuk cadeautje

De afgelopen jaren probeerden - en kochten - we de metalen en kunststof versie van de multitool van GrooveTech. Met dit handige apparaatje heb je eigenlijk alle gereedschap bij je die je nodig hebt vo.....meer »»

Keeley Hydra Tremolo en Reverb

Veelzijdig stereopedaal

Toen de Eccos Delay/Looper verscheen was al duidelijk dat het een bijzonder handzaam concept was met veel mogelijkheden. Niet vreemd dat dezelfde lay-out is gebruikt voor de nieuwe Hydra Stereo Reverb.....meer »»

Vegan-keurmerk voor Rock n Soul

Korting op milieuvriendelijke (bas)gitaarbanden

Wie had ooit gedacht dat muzikantenmagazines over vegan-keurmerken zouden schrijven? Wij eigenlijk ook niet nee, maar we doen het toch. Je las op deze website al eerder over de zeer milieuvriendelijke.....meer »»

Epiphone Crestwood, Wilshire en Coronet

De terugkeer van drie klassiekers

De meeste muzikanten kennen Epiphone als het goedkope broertje van Gibson, maar ooit was het een toonaangevende archtopbouwer. Ook na de overname door Gibson in 1957 werden er eigen modellen gemaakt, .....meer »»

Paoletti Guitars naar Benelux

Gitaren van oude wijnvaten

Het Italiaanse boetiekmerk Paoletti Guitars is in de Benelux verkrijgbaar via de distributie van World Music Sales. Paoletti maakt gitaren van hout afkomstig van kastanje wijnvaten. Daarnaast is ook .....meer »»

Jimi Hendrix signatures van... Gibson!

Flying V en SG

Dit keer doet Gibson het goed met de Jimi Hendrix Signatures: geen Stratkopie, maar replica's van authentieke Gibsonmodellen zoals die zijn bespeeld door Jimi Hendrix......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken