Productnieuws 2021: Jackson - de bassen

Productnieuws 2021: Jackson - de bassen

Snelle jongens en een bekend model

Vorige jaar zaten we op deze dag in het vliegtuig naar LA voor de NAMM-show. Deze vindt dit jaar - om de bekende redenen - virtueel plaats. We verwachten deze maand misschien iets minder productnieuws.....meer »»

Productnieuws 2021: Charvel

Snelle bassen in de Pro-Mod Bass Serie

Charvel is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt als je een bas gaat kopen. Het merk bouwt – onder de paraplu van Fender – dan ook instrumenten die voor een specifieke doelgroep zijn. O.....meer »»

Productnieuws 2021: Roland Verselab MV-1

Standalone workstation met ZEN-Core engine

Produceren zonder daw en computer kan met allerlei standalone workstations. Roland brengt nu met de kakelverse Verselab MV-1 een interessante 'song production studio' op de markt.....meer »»

Productnieuws 2021: Gibson en Gene Simmons

Werken samen aan een Thunderbird en twee Flying V's

Er is dit jaar geen echte NAMM-show, maar de nieuwtjes stromen langzaam maar zeker binnen. Bijzonder is de samenwerking tussen KISS-oprichter en -bassist Gene Simmons en Gibson. Samen introduceren ze .....meer »»

Ovation Guitars overgenomen door GEWA music

Legendarisch akoestisch wordt eigendom van zijn distributeur

GEWA music heeft onlangs de overname van Ovation aangekondigd van een oude partner, Drum Workshop. De submerken Adamas en Applause zijn ook opgenomen als onderdeel van de deal die afgelopen najaar wer.....meer »»

PRODUCTNIEUWS 2021: Audient iD4 en iD14 MKII

betere performance en nieuwe features

Audient introduceert de MKII uitvoeringen van hun iD4 en iD14 interfaces. Het uiterlijk is aangepast, ze hebbben een usb-c connecctor en de audioprestaties zijn verbeterd. Tevens introduceert Audient .....meer »»

Gibson neemt Mesa Boogie over

Mesa als Custom Shop voor versterkers

Gibson heeft deze week bekendgemaakt dat het een van de grootste namen in de versterkerwereld heeft overgenomen: Mesa Boogie. Het merk werd 51 jaar geleden opgericht en wordt gezien als het eerste mer.....meer »»

Korg koopt Aguilar

Een mooie aanvulling op Spector

Korg USA heeft versterkermerk Aguilar overgenomen. Per 1 januari 2021 is Korg eigenaar en Aguilar zal – net als Spector – als apart merk onder de Korg-paraplu opereren......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken