Productnieuws 2021: Radial

Productnieuws 2021: Radial

Slimme producten voor gitaristen en bassisten

Voor DI's, reamp-kastjes en versterkersplitters is Radial al jaren de eerste keuze van live-engineers en studio's. Op de virtuele NAMM van 2021 komt het merk met enkele nieuwe producten......meer »»

Productnieuws 2021: Gibson

Eindelijk een prachtige nonrev Thunderbird

Gibson basfans riepen er al jaren om: een heruitgave van de Non Reverse Thunderbird. En toen Gibson er enkele jaren geleden mee kwam, waren we nog niet blij. Door de zwarte hardware en elementen kwam .....meer »»

Productnieuws 2021: Rickenbacker

Een vernieuwde gitaar en een nieuwe bas

Rickenbacker is een merk dat niet vaak met nieuws komt, maar toch weten ze ons de laatste jaren aardig te verrassen. Denk op basgebied aan de Al Cisneros Signature, met de twee grote elementen. En nu .....meer »»

Productnieuws 2021: Walrus Audio

Mako Series: R1

Walrus Audio verrast ons weer met een veelzijdig pedaal. De R1 is een stereo reverb met vele coole opties......meer »»

Productnieuws 2021 Output Frontier

Nieuwe coaxiale studiomonitors

Output maakt uitstekende plug-instruments, maar nu introduceren ze hun eerste studiomonitor in samenwerking met Barefoot.....meer »»

Productnieuws 2021 Ashdown NF monitors

Studiomonitors met VU-meter!

Ashdown is een merk dat je mogelijk niet kent, maar hun bassversterkers zijn befaamd bij bassisten. Het merk komt nu met twee studiomonitors, allebei met een VU-meter op het front.....meer »»

Productnieuws 2021: Way Huge

Maffe geluiden met de Atreides

Way Huge werd in 1987 opgericht door Jeorge Tripps en tegenwoordig zou je het kunnen zien als het boetiekbroertje - of gekke broertje? - van Dunlop MXR. Met de Atreides is er weer een spannend pedaal .....meer »»

Productnieuws 2021: Collings

Signature voor Julian Lage

Na de succesvolle OM1 JL komt Collings nu met een elektrische gitaar voor Julian Lage: de 470JL. We bekijken de gitaar voor je van dichtbij......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken