Fender Audio

Fender Audio

Nieuwe distributeur voor audioproducten

Dat je niet per se een gitarist of bassist hoeft te zijn om van Fenderproducten te genieten, bewijst Fender Audio: een spin-off van de instrument- en versterkerfabrikant. Fender Audio levert bluetooth.....meer »»

Release van de Week: Eut - Be My Reactor

Vandaag verschenen: 8 september 2023

Be My Reactor is EUT's eerste compleet zelf geproduceerde plaat. Vrij van deadlines en tourschema’s nam de band de tijd voor het bevlogen experiment. Qua geluid heeft het album meer gemeen met schem.....meer »»

Yamaha FGDP-50/FGDP-30

Vingerdrummers

Yamaha komt met twee drumcontrollers die bedoeld zijn om met de vingers te worden bespeeld. Ze hebben er meteen een flinke set sounds ingestopt en op de 50 kun je zelfs je eigen samples drummen......meer »»

IK Multimedia presenteert iRig HD X

Uitgebreide en compacte interface

iRig HD X is het nieuwe vlaggenschip van de iRig gitaarinterfacefamilie, met de meeste functies. Deze nieuwe iRig interface heeft een volledig nieuwe behuizing met meerkleurige LED-signaalindicatoren .....meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

Halve eeuw Radar Love

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat de grootste internationale hit van de Golden Earring uitkwam

Bijna iedereen kent wel het intrigerende basintro van Rinus Gerritsen, de karakteristieke drumshuffle van Cesar Zuiderwijk, de broeierige fills van George Kooymans en de gedreven zang van Barry Hay. W.....meer »»

TC Electronic introduceert voorversterkerpedalen met Ampworx Series

Vintage en Hi-Gain

TC Electronic heeft in twee Ampworx series zes voorversterkerpedalen geïntroduceerd: drie in de Vintage serie en drie in de Hi-Gain serie......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken