aanmelden
No Man's Land muzikantenconferentie op 1 en 2 december
Dit jaar als online-editie!
Events 10-09-2020 21:09
No Man’s Land is de jaarlijkse muzikantenconferentie van het Utrechtse muziekplatform De Coöperatie. Musicmaker is partner van dit event, dat dit keer online plaatsvindt; op 1 en 2 december.

 Wil jij je laten inspireren door ervaren muzikanten en professionals uit de muziekbusiness, feedback krijgen op je (release)plannen, je demo laten beoordelen en twee dagen toegang tot een leerzaam programma? Muziekconferentie No Man’s Land vindt dit jaar plaats in jouw eigen kamer!

Op 1 en 2 december kun je intunen op de digitale conferentie waar je, net als voorgaande jaren, kunt deelnemen aan onder meer flitscolleges, panelgesprekken, inspiratiesessies en Q&A’s. Uiteraard zijn er ook weer showcases en is er de mogelijkheid om te netwerken met andere bezoekers.

Musicmaker Songwriting Workout
Ook dit jaar nemen we met Musicmaker weer een inspiratiesessie voor onze rekening. Binnenkort maken we onze plannen bekend en in de volgende editie lees je er veel meer over!

Musicmaker Demopanel
Hoe we het precies gaan aanpakken, blijft nog een verrassing, maar we organiseren ook dit jaar weer het Musicmaker Demopanel. Volg onze kanalen voor meer nieuws binnenkort!

www.musicmaker.nl/events