aanmelden
Programma DrumDrieDaagse 2020 is rond! 14-15-16 augustus - schrijf je in!
Met Nicky Loman, Simone Sou, Mario Goossens, René Spierings, Rick van Wort en Cesar Zuiderwijk
Events 06-03-2020 21:03
Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus 2020 is het DrumDrieDaagse: drie dagen lang clinics en drumlessen door tal van nationale en internationale topdrummers. Het clinicprogramma hebben organisatoren Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijk inmiddels rondgemaakt! Schrijf je nu in! Er is plek voor 72 deelnemers. Van jong tot oud. Van beginner tot gevorderd! 

De deelnameprijs voor de drie dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privegroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, drie lunches en drie consumpties per dag is € 275,-.
De factuur wordt in mei 2020verzonden. Je inschrijving is wel bindend.
Klik hier voor het inschrijfformulier

De clinics worden dit jaar gegeven door:
Nicky Loman (Candy Dulfer, Waylon)
Mario Goossens (Triggerfinger, Sloper)
Simone Sou (Chico Cesar, N.E.W.S)
Rick van Wort (Nielson, Vreemde Kostgangers)
René Spierings (Percossa)
Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Sloper)

Daarnaast zijn er nog 10 docenten die drumlessen geven gedurende de drie dagen.

Schrijf je nu in! Er is plek voor 72 deelnemers.
Van jong tot oud. Van beginner tot gevorderd!


De DrumDrieDaagse. Dat zijn drie dagen waarin je ongelooflijk veel zult opsteken, heel veel lol zult hebben met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen.

De DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 14 augustus voor de negentiende keer van start in Musicon, Den Haag. De 72 deelnemers krijgen drie dagen lang les van 16 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: van blastbeats tot samenspel met je bassist, van paradiddles tot percussie voor drummers, van dubbele bassdrumtechniek tot brushes en leren spelen in een band etc etc. Ze krijgen les in privégroepjes van zes drummers, elk uur bij iemand anders.

Elke drummer die een beetje kan spelen kan meedoen. De groepjes worden naar spelniveau en leeftijd ingedeeld.

De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag en ‘s avonds zijn er ook activiteiten, zoals een concert en een sessieavond waaraan je mee kunt doen.

Doe mee aan de DrumDrieDaagse 2020. Grijp je kans!

Klik hier voor het inschrijfformulier