aanmelden
Nieuwe in-ears van Ears4U
Stage-serie - ook optisch op maat
Merknieuws 11-09-2020 09:28
Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes. We testen deze nieuwe in-ears in de nieuwe editie - lees hier een introductie en bekijk de demovideo.

De hoge kwaliteit in-ears van Ears4U worden in Nederland gemaakt. Naast de pasvorm op maat, kan je nu ook het uiterlijk zelf bepalen.

Het Nederlandse merk maakt al vele jaren met veel succes de Live-serie, en met de ervaring die ze daar opdeden werd de onlangs geïntroduceerde Stage-serie ontworpen.

Stage-serie
In vergelijking met de Ears4U biedt ook de Stage-reeks een overzichtelijk aanbod: vier modellen met verschillende specs variërend in prijs van € 768,- voor de meest eenvoudige tot € 1.138,- voor de meest uitgebreide variant. Om het kiezen makkelijker te maken, kun je voor het aanmeten grondig vergelijken.

Je eigen kleur en logo
Nu kun je ook je doppen met je relic Tele of sparkle Ludwig laten matchen. Ears4you heeft verschillende modellen met verschillende klankkleuren. Bands als Di-rect, Miss Montreal en Waylon gingen je al voor en het bedrijf biedt twee jaar garantie op de in-ear monitors.

De kabel is vervangbaar en het meten gebeurt bij het bedrijf in Dieren. Op verzoek komen ze bij je langs of kun je zelf een afdruk van je oren aanleveren.

Binnenkort vind je een test in het magazine! 

Richtprijs: vanaf € 299,-
Importeur: www.ears4u.nl