aanmelden
Arturia KeyLab 88 MkII zowel keyboard als daw-controller
Piano Action keyboard/daw controller met software instruments
Merknieuws 24-06-2019 09:23
Wie op zoek is naar een keyboardcontroller met een 'piano-feel', die ook perfect werkt als daw controller, kan terecht bij versie 2 van de Keylab 88. Als fraaie bonus krijg je er een geweldige collectie software instruments bij.

De Arturia KeyLab 88 MkII heeft een uitstekend velocity en pressure sensitive, hammer-action keyboard van Fatar. Maar er zijn ook 16 verlichte triggerpads - ook met velocity en pressure -, 9 draaiknoppen en 9 faders om bijvoorbeeld de mixer in je daw te bedienen en een blokje met transportknoppen. Achterop zitten midi i/o en usb connectors, maar ook CV/Gate aansluitingen en connectors voor 5 pedalen.

Deze Keylab heeft 3 'modes', een voor de bijbehorende Analog lab software, een  user mode en een daw mode waarbij gebruik wordt gemaakt van het Mackie HUI protocol. Er zijn presets voor 10 daw's. Je krijgt er magnetisch 'overlays' bij voor Live. Logic. Pro Tools, Cubase, Studio One en Reaper zodat je meteen ziet welke knop wat precies doet.

De softwarebundel bevat duizenden presets van Arturia's software instruments plus 10 effecten en complete versies van Piano V, Wurli V en Vox Continental V. Tot slot krijg je nog Ableton Live Lite.

 Arturia KeyLab 88 MkII kost € 899,- en is vanaf juli te koop.

Meer informatie