aanmelden
Pedaltrain Classic 1 & Volto 2
Vernieuwde klassiekers
Merknieuws 23-03-2017 15:03
Nog niet zolang geleden vernieuwde Pedaltrain zijn hele lijn pedalboards. De Classic serie leek daarbinnen het meest op de boards waarmee Pedaltrain bekend werd, alleen ontbrak nog één formaat. Die is nu toegevoegd in de vorm van de Classic 1. Daarnaast introduceert Pedaltrain de Volto 2, een vernieuwde versie van de handige oplaadbare voeding.

 

Classic 1
De Classic 1 is afgeleid van de Pedaltrain PT-1 waarmee het allemaal begon. Een schuinoplopende lichtmetalen pedalenplank bestaande uit vier stroken waarop je effectpedalen van diverse formaten met klitteband kan bevestigen. Nieuw aan de Classic 1 is de open voorkant, waardoor je meer mogelijkheden hebt om een voeding aan de onderkant te bevestigen. Doordat hij ongeveer 2,5 cm hoger is aan de voorkant, heb je hiervoor ook ruimte genoeg en ben je minder beperkt in de keus van je voeding.
De Classic 1 is er in een uitvoering met soft case en flight case en wordt geleverd met meer dan twee meter klitteband en voldoende tie wraps voor het netjes wegwerken van alle kabeltjes. Los verkrijgbaar is een beugel waarmee je verschillende voedingen kan bevestigen. En over voedingen gesproken...

Voeding
De oplaadbare Volto 2 voeding heeft twee 9 volt uitgangen, die samen 2000mA aan stroom kunnen leveren, genoeg om met twee daisy chains een hele serie pedalen te laten werken. Hij kan wereldwijd opgeladen worden en is aan/uit te schakelen met een drukschakelaar.
De Volto 2 wordt geleverd met de benodigde kabels, klitteband en adapters voor verschillende type stopcontacten.

Zie voor meer info: www.face.be en www.pedaltrain.com