aanmelden
Kensington
De lange weg naar Ziggo Dome
Muzieknieuws 28-10-2016 10:32
De weg van een Utrechts vriendenclubje tot een van de grootste Nederlandse band die drie keer Ziggo Dome uitverkoopt, was lang en moeizaam. Maar de jongens van Kensington zijn doorzetters. In de nieuwe Musicmaker vertellen ze er alles over. Lees hier alvast Kensingtons tips om de grootste band van Nederland te worden!


1. Je kan nooit ambitieus genoeg zijn!

2. Houd je kern klein. Geef niet meteen alles uit handen aan mensen van wie je niet zeker weet of ze de visie van de band snappen. Vraag bijvoorbeeld vrienden om video’s te schieten en een website te bouwen.

3. Zet je persoonlijke trots opzij, kies voor één lijn en houd je daaraan!

4. Maak duidelijke afspraken zodat je op het succes voorbereid bent. Bij Kensington gaat iedere cent die binnenkomt door vieren. Zo voorkom je scheve gezichten en blijft de club bij elkaar.

5. Maak zodra het succes er is geen overhaaste beslissingen!

6. Wees heel eerlijk tegen elkaar!

7. Vergeet niet waarom je begonnen bent met muziek maken: heb plezier!

8. Verwacht niet dat andere mensen jou omhoog tillen. Ook al werken er honderd man voor je in de Ziggo Dome, de show doe je nog steeds met z’n vieren. Je moet het zelf doen!

Het volledige artikel over Kensington lezen en heel veel andere interessante artikelen voor muzikanten doorspitten? Bestel Musicmaker #440, november 2016 (tot 24 november zonder verzendkosten én zonder verplichtingen)  hier!