aanmelden

Musicmaker.nl shop

De nieuwste editie in de bus? Een proefabonnement? Een jaarabonnement met welkomstcadeau? Onze mooiste aanbieding: een jaarabonnement voor € 55 met welkomstcadeau. Klik op 'Jaarabonnement met welkomstcadeau' en je ziet alle cadeaukeuzes! Of kies voor een van de andere aantrekkelijke opties.

DE NIEUWSTE MUSICMAKER in de bus voor € 6,50

Lekker makkelijk de nieuwste Musicmaker thuisgestuurd krijgen. Zonder verplichtingen én zonder verzendkosten.

PROEFABONNEMENT 3 nummers € 14,50

Ik wil graag een proefabonnement van drie nummers Musicmaker voor slechts € 14,50. Zonder verplichtingen: na 3 nummers stopt het abonnement automatisch.

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau! € 54,50

Ik neem een jaarabonnement (10 edities) en ontvang mijn cadeau na betaling van het abonnementsgeld. Kies hieronder voor (momenteel geen cadeau beschikbaar...)

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 46,50

Ik maak gebruik van de introductiekorting voor het eerste jaar Musicmaker en betaal niet € 54,50, maar slechts € 46,50 voor 10 nummers.

CADEAU DOEN: PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik doe een proefabonnement op Musicmaker cadeau: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij of degene die het cadeau ontvangt niet het abonnement te continueren na 3 edities.

CADEAU DOEN: JAARABONNEMENT met welkomstcadeau!

Ik doe een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Musicmaker cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 54,50. Kies een van de welkomstcadeau's uit de lijst die je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen. Dus voor alle duidelijkheid: kies voor (momenteel even geen cadeau beschikbaar...)

CADEAU DOEN: JAARABONNEMENT met introductiekorting

Ik neem een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Musicmaker vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 46,50 i.p.v. € 54,50!

Tweejaarabonnement met hoge korting: € 79,50

Ik neem een tweejaarabonnement Musicmaker (20 edities in totaal, 10 per jaar) dus 20 in totaal) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting van € 20,- en betaal maar € 79,50 voor het tweejaarabonnement.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van Musicmaker en open de digitale editie van een eerdere editie Musicmaker.