download (1)

Douwe Bob's rider

Gezond, maar met biertjes

Muzieknieuws 28-09-2016 15:39

Na Eurovisiesongfestival-hit Slow Down is de carrière van Douwe Bob Posthuma in een stroomversnelling gekomen. Musicmaker maakte voor de okotbereditie 2016 een reportage in de oefenruimte, sprak met de frontman en zijn band en ontfutselde zijn rider!


Uit zijn wensenlijstje blijkt dat de Amsterdammer het behoorlijk gezond probeert te houden. Met gezonde maaltijden, een verse ananas (voor de stem), ongezouten noten, een veelheid aan water en fruitsappen willen de rockers in vorm blijven. De bottomline is dan ook duidelijk: 'GEEN SNOEP, GEEN CHIPS SVP'!
 

De alcoholische versnaperingen, zoals het kleine flesje Jameson, twee kratten bier en vier flessen wijn doen dat dan weer te niet. Mocht je popzaal of festival de crew en band van Douwe Bob licht hysterisch willen maken, verzorg dan enige traktaties. 'En wie echt all the way wil gaan, koopt stiekem een setje krasloten voor de band. Hoor je ze de hele avond niet meer, behalve op het podium.'
En wat zingen ze dan...
 

Het volledige artikel over Douwe Bob lezen en heel veel andere interessante artikelen voor muzikanten doorspitten? Bestel Musicmaker #439, oktober 2016 (zonder verzendkosten én zonder verplichtingen) hier! Dat kan tot 27 oktober. 

zoeken
zoeken