Soldano is terug met 30 watt top

Soldano is terug met 30 watt top

Legendarische klank in compact formaat

De Soldano SLO-100 is een legendarische versterker, die iedere gitarist – misschien zonder het te weten – heeft gehoord. Dat moet ook wel als je beseft dat gitaristen van Mark Knopfler en Eric Cla.....meer »»

Release van de Week: DMA's - The Glow

Vandaag verschenen - 10 juli 2020

DMA's zijn in Nederland - ondanks optredens in onder meer Rotown, Paradiso, de Melkweg en op Lowlands, waar uw redacteur toch wel van onder de indruk was - nog geen 'household name'. Hoe je DMA's kan .....meer »»

Darkglass Element

Multifunctioneel pedaal.

Vind je multifunctionele pedaaltjes leuk? Met de Element kun je veel kanten op......meer »»

Naar de film met Ronnie Wood

We mogen weer - en dan ook nog met de Stones

Onlangs kondigden we de première van Somebody Up There Likes Me op het In-Edit muziekdocumentairefestival aan. Door de coronacrisis kon het festival helaas niet doorgaan, maar op 2 juli is de documen.....meer »»

IK Multimedia iRig Keys 2 Mini voor onderweg

Mini controller/interface

Of het nog wat kleiner kan? Geen probleem voor IK Multimedia, hun iRig Keys 2 Mini is een van de meest compacte midi controllers die er te koop zijn......meer »»

Wisseloord Studio's lanceren de Wisseloord Academie

Een in Nederland unieke muziek- en muziekproductieacademie gezien de internationale lijst van docenten

Wisseloord Studios heeft sinds meer dan 40 jaar een ervaring opgedaan die het team wil delen met de wereld. Daarom hebben ze besloten om de Wisseloord Academie op te richten, een plek waar studenten e.....meer »»

Release van de Week: Paul Weller - On Sunset

Vandaag verschenen - 3 juli 2020

Paul Weller is toe aan zijn vijftiende studioalbum en dan tellen we alle compilaties, greatest hits, live-albums en alles van The Jam en The Style Council natuurlijk niet mee. Has My Fire Really Gone .....meer »»

G&L Tribute Fall Out Bass

Goedkopere short scale van Leo Fender's derde merk

Vorig jaar introduceerde G&L de Fallout Bass. Bijzonder, want deze bas is gebaseerd op een eerder verschenen gitaarontwerp van Leo Fender. Opeens was was er, bijna dertig jaar na zijn overlijden, weer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken