Gibson kruipt uit dal

Gibson kruipt uit dal

Per november een nieuw management

Gibson is officieel op weg om uit het faillissement te komen en een nieuwe weg in te slaan. Bijzonder is dat de voormalige directeur Henry Juszkiewicz op een zijspoor is gezet......meer »»

Vier nieuwe hoofdtelefoons van Mackie

MC-Series en CR-Buds-Series

Mackie komt met vier nieuwe hoofdtelefoons; twee over-ears, de MC-Series en twee in-ears, de CR-Buds-Series......meer »»

Headrush introduceert Gigboard

Compacte gitaarrig

We kenden Headrush al van zijn omvangrijke Pedalboard, met de nieuwe Gigboard heb je een totale gitaarrig (effecten-, versterker- en speakermodellen) in een compacte en stevige behuizing......meer »»

Martin introduceert Authentic Acoustic snaren

Makeover van de SP, Marquis en Lifespan-lijn

Martin lanceert 1 oktober 2018 een nieuwe serie snaren onder de naam Authentic Acoustic; snaren die "er beter uitzien, beter aanvoelen en beter klinken", aldus de fabrikant......meer »»

Moog gaat polyfoon

Moog One

Moog Music brengt regelmatig nieuwe synths uit maar die zijn altijd monofoon. Tot nu want de Moog One is 8 of 16 stemmig polyfoon, en analoog natuurlijk!.....meer »»

Darkglass komt met twee nieuwe pedalen

Microtubes X en X7

Darkglass komt met twee nieuwe pedalen voor de bas, die wel eens zeer populair zouden kunnen worden: de X en X7. Twee drives met veel mogelijkheden, die flink afwijken van normale drive-, distortion- .....meer »»

ADAM Audio Studio Pro SP-5

hoofdtelefoon van ADAM

Hoewel het maken van een hoofdtelefoon iets anders is dan een monitorspeaker, begeven steeds meer monitormakers zich op de markt voor hoofdtelefoons. Nu ook ADAM Audio met de Studio Pro SP-5.....meer »»

Autobiografie Peter Koelewijn verschijnt 8 oktober 2018

Peer - Zestig Jaar Nederpop Voor Het Voetlicht & Achter De Schermen

Wat is er nou lekkerder dan lezen over Nederlandse pop-iconen voorafgaand aan je volgende optreden of onderweg met je band naar het volgende poppodium? Chips eten misschien. Maar lezen voedt de ziel i.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken