Universal Audio Apollo x4 en Twin X Thunderbolt 3 interfaces

Universal Audio Apollo x4 en Twin X Thunderbolt 3 interfaces

Nieuwe Apollo desktop interfaces

Universal Audio presenteert twee nieuwe Thunderbolt 3 interfaces met nieuwe topkwaliteit converters en natuurlijk een dsp engine voor UA's realtime plug-ins.....meer »»

Markbass Pre-amp

Italiaans basmerk brengt compacte voorversterker uit.

We kunnen zeggen dat 2019 het jaar van Markbass is. Naast een nieuwe versterker, kabels en snaren komt het merk nu met een compacte voorversterker uit die op elke bas past......meer »»

Electra One Midi controller

12 draaiknoppen en touchscreen met parameterdisplay

Midi controllers met faders en knoppen zijn er al enorm veel. De Electra One valt echter op vanwege het touch display en de mogelijkheid om in totaal 216 parameters te bedienen van verschillende devic.....meer »»

Epifani DIST2 Bass Cabinets

Baskasten Italiaans gepimped

If it ain't broke, don't fix it. Of je kunt zeggen "if it ain't broke, don't break it". Je zou kunnen zeggen dat onze bassen en versterkers op het eerste gezicht niet zo veel zijn verandert de afgelop.....meer »»

Allereerste Chuck Berry signaturegitaar ooit

De Gibson Chuck Berry 1955 ES-350T is een historisch accuraat model

Gibson liet hem in januari al zien als preview tijdens de 2019 winter NAMM, maar nu is hij officieel te koop: het allereerste signaturemodel voor de eerste echte gitaarheld van de rock 'n' roll. Maak .....meer »»

Native Instruments Traktor Kontrol S3 4-kanaals DJ controller

Grotere jog wheels en vierkanaals mixer met full eq, filter en mixer fx

De nieuwe Native Instruments Kontrol S3 DJ Controller is een overzichtelijk vierkanaals controller met veel features. Native noemt het de 'Essential Four Deck DJ Controller'......meer »»

Victory komt met Britse EL84 versterker

VC35 The Copper

Het populaire Victory Amps biedt in zijn versterkerlijn van cleane tot zwaar overstuurde sounds en zit daarmee in het gebied dat Fender en Marshall hebben gecreeerd. Wat nog ontbrak was een geluid zoa.....meer »»

Release van de week: Kraak & Smaak - Pleasure Centre

Vandaag verschenen: 18 oktober 2019

Al sinds het verschijnen van debuutalbum Boogie Angst in 2005 reist het dj- en producerstrio Kraak & Smaak met hun mix van elektronica, funk, disco en house de hele wereld over. Vandaag verschijn het .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken