Bax Music e-Days online event 22-29 mei - de Musicmaker-selectie

Bax Music e-Days online event 22-29 mei - de Musicmaker-selectie

Livestreams met workshops, Q&A's en demodrops.

Bax Music organiseert elk jaar in mei een groot event met clinics en concerten. Dat kan nu even niet, dus organiseert Bax - inmiddels 13de op de ranglijst van 's werelds grootste muziekwinkels - een o.....meer »»

De Katana MkII amps voorgesteld

Video's ter introductie - Plus test van de Katana-50 MkII

Eind vorig jaar kwam Boss met het nieuws dat ze hun populaire Katana serie gitaarversterkers gingen vernieuwen. De MkII serie is inmiddels goed leverbaar en we hebben alle ins en outs op een rijtje ge.....meer »»

Metasystem Metagrid 1.5

Maak van je iPad een universele DAW Controller

Er zijn allerlei hardware controllers verkrijgbaar die zich meestal vooral richten op een daw. Metagrid voor iPad is een alternatieve oplossing die heel veel daw's ondersteunt en waarbij je zelf bepaa.....meer »»

RODE organiseert Podcastwedstrijd - meedoen kan tot 16 juni

150.000 dollar aan prijzen!

Podcasten is de laatste tijd razend populair geworden. Vorig jaar organiseerde het microfoonmerk RØDE ook al een wereldwijde wedstrijd voor podcastmakers. Deze tweede editie van My RØDE Cast kent ma.....meer »»

Schecter Ultra Bass

Klassieker keert terug.

Wil je een Gibson-achtige Thunderbird bas, maar niet van Gibson? Dat kan nu dankzij Schecter......meer »»

Behringer MonoPoly

Kopie van Korg klassieker aangekondigd

De tsunami aan - aangekondigde! -remakes van vintage synths bij Behringer houdt niet op. Onlang verscheen een video met een remake van een wat minder bekende maar zeer fraaie synth van Korg, de MonoP.....meer »»

Release van de week: Firewind - Firewind

Vandaag verschenen - 15 mei 2020

Na het meesterlijke 'Immortals' (2017) zag Griekse meestergitarist Gus G zowel zanger Henning Basse als toetsenist Bob Katsionis de band verlaten. Tijd voor een nieuw begin dus, met 'Firewind' als eer.....meer »»

Jared James Nichols krijgt combo

Gelimiteerde oplage van Blackstar signature amp

Na vorig jaar uitgebreid te hebben getoerd met zijn Blackstar JJN-20RH MkII top en JJN-212VOC MkII kabinet, brengt Blackstar nu een combo uit voor de powerbluesgitarist Jared James Nichols. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken