Karanyi Synths 2 Abyss

Karanyi Synths 2 Abyss

Gratis analoge bassounds voor Kontakt

Via AudioPluginDeals kun je een collectie bassounds voor Kontakt gratis downloaden. Wees er op tijd bij want de aanbieding loopt tot 2 juni.....meer »»

Behringer MonoPoly

Nieuwe walkthrough video van Behringer's analoge keyboardsynth

Na een eerste introductie is er nu een tweede video verschenen waarin we meer te weten komen over Behringers clone van de Korg Mono/Poly.....meer »»

Release van de week: The 1975 - Notes On A Conditional Form

Vandaag verschenen - 22 mei 2020

Acht singles gingen vooraf aan de lang uitgestelde release van dit nieuwe album van The 1975, geproduceerd door hun drummer George Daniel, in een tijdsbestek van 19 maanden, tijdens een reis langs 16 .....meer »»

Korg Germany Pyjama Cookbook

De favoriete gerechten van synthspelers en fabrikanten

We zijn soms zo druk met produceren dat we vergeten om (gezond) te eten. Met het Pyjama Cookbook helpen bekende synthhelden en fabrikanten je met handige recepten.....meer »»

Valhalla Supermassive

Geweldige reverb/delay plug-in helemaal gratis!

Valhalla is een merk met een uitstekende reputatie dat topkwaliteit effect plug-ins maakt. Ze geven de Supermassive plug-in helemaal gratis weg.....meer »»

Spannende geluiden vanuit het Q-Lab

Premiere: een ode aan David Bowie door Sven Ratzke

Het vaccin tegen het coronavirus laat nog even op zich wachten. Ondertussen blijkt hoezeer kunst en cultuur gemist wordt in onze samenleving. In het Q-Lab wordt gewerkt aan een middel wat euforie, ins.....meer »»

FabFilter Saturn 2

Stevige update voor multiband saturator plug-in

FabFilter geeft Saturn een serieuze update in versie 2. Met een nieuwe look, nieuwe distortion models en diverse nieuwe features, kan deze plug-in er weer stevig tegen aan.....meer »»

Custom Mods van Mad Professor

Zes klassiekers in gelimiteerde customuitvoering

De Finse boetiekbouwer Mad Professor gebruikt deze Coronatijd om Customuitvoeringen van klassieke pedalen als de Dual Blue Delay, Big Tweedy Drive, Stone Grey Distortion, Amber Overdrive, Ruby Red Boo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken