Release van de week: Sloper - Sloper

Release van de week: Sloper - Sloper

Vandaag verschenen - 5 juni 2020

Rockdrumroyalty! Sloper, de nieuwe band van Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk dook na de eerste succesvolle optredens, onder meer op Eurosonic, de studio in, met de ep Sloper als glanzend resultaat. .....meer »»

IK Multimedia Syntronik Oxa, helemaal gratis

Sample-based Oberheim OB-Xa library voor de Syntronik Free plug-in

Wie zich voor 17 juni op de nieuwsbrief van IK Multimedia abonneert kan gratis de Syntronik Oxa synthlibrary voor de Syntronik Free plug-in downloaden.....meer »»

Avantone Pro Kick

Registreer de laagste frequenties van je basdrum

Het is niet zo eenvoudig om het sublaag van een basdrum vast te leggen. Met de als trommel vermomde Kick van Avantone Pro wordt dat een stuk eenvoudiger.....meer »»

Soma Laboratory The Pipe

De synthesizer die je met je stem en adem kunt bespelen

Het ding ziet er uit als een wat hoekige wind controller, maar het is een synthesizer en processor die je zonder moeilijk gedoe met kleppen en vingerzettingen kunt bespelen.....meer »»

DRUMnBASE stage mat

vintage en anti-slip

Muzikanten stropen winkels af op zoek naar Perzische tapijten voor onder drums, versterkers en gewoon voor de looks en demping op podia en in oefenruimtes. Een goed tapijt is niet makkelijk te vinden .....meer »»

Artificiele intelligentie en muziek - griezelige fake-versies van Elvis, Katy Perry en Queen Elizabeth

Computer generated vocals en muziek worden steeds beter

In de videowereld zijn de 'deep fakes' heel actueel, maar ook in de audiowereld kun je niets meer vertrouwen. Met AI, Machine Learning en verwante technieken lukt het steeds beter vocals én muziek te.....meer »»

Rose Marin

Schrijft songs op maat

De Noord-Hollandse singer-songwriter Rose Marin zag haar inkomsten van optredens wegvallen, toen de horeca half maart de deuren sloot. Ze besloot daarom, tegen betaling, songs op maat te gaan schrijve.....meer »»

Ellitone E[64]

Handzame Gameboy-synth met unieke sequencer

Hij ziet er uit als een een spelcomputer maar de Ellitone E[64] is een wavetable synthesizer met een interessante sequencer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken