Musicmaker 496, editie september-oktober 2023 is uit

Met John Coffey, Guusje, Fred Gretsch III, de Popronde en veel meer!

Merknieuws 03-08-2023 12:28

John Coffey is terug van weggeweest, met torenhoge ambities. Musicmaker sprak in een exclusief interview over de stop, de pauze en het nieuwe begin. Dat is maar een van de vele items in de najaarseditie van hét lijfblad voor muzikanten.

Musicmaker 496 vind je bij de boekhandel en kiosk, of je bestelt hem met iDeal en zonder verzendkosten via Muziekmagazines.nl.

In de september-oktober editie van Musicmaker vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren! Met daarin de volgende onderwerpen.

Hoe maak je samen een sound? Hoe ga je als muzikant en sound-engineer met elkaar om? Tijdens de Muzikantendag had Musicmaker een panelgesprek met twee bekende geludistechnici, met natuurlijk veel vragen uit het publiek. In deze editie lees je de bevindingen van het panel.

Hoe treed je opnieuw in de arena na al die successen een paar jaar terug. De ritmesectie van John Coffey vertelt het ons in een exclusief interview. Natuurlijk gingen we ook in op het opnameproces van het nieuwe album Four.

We testen de 140 jaar jubileumgitaren van Gretsch, EZKeys2 software van Toontrack, Ableton Push, Zoom’s Mictrak, een Yamaha stagekeyboard, een Neumann microfoon voor akoestisch gitaar en het compacte PA-systeem van LD Systems.

Muzikanten verengt u! Over vakbonden en belangenorganisaties in Nederland en België. Check hier ook ons online artikel.

Verder vind je in deze veel productnieuws, 4 pagina’s albumrecensies van Vlaamse en Nederlandse bands, de invloeden van Jac Bico van onder meer The Analogues, de studiostek van producer en drummer Rob Klerkx en 6 aparte vragen aan Guusje.

 

zoeken
zoeken