Schrijf je band in voor het Q&A Showcase Festival op zondag 2 oktober!

Zondag 2 oktober van 12 tot 6 in Q-Factory Amsterdam - Plug & Play!

Events 04-09-2022 16:09

Pinguin Radio presenteert in samenwerking met Musicmaker en Q-Factory het Q&A Showcasefestival. Q staat voor Q-Factory en A voor Artist! Jouw band kan meedoen!

Op zondagmiddag 2 oktober vanaf 12 uur organiseert Pinguin Radio dit plug&play-festival op een 10-tal kleine stages in Q-Factory, midden in Amsterdam.

Elke band of act kan zich opgeven om mee te doen met dit formulier

Daar claim je je plek. Doe het snel want er zijn natuurlijk niet eindeloos veel spots. Elke band krijgt deze middag een half uur om te laten horen waar ze geweldig in zijn. Dat betekent dat je goede keuzes moet maken om zo goed mogelijk uit de verf te komen, zodat je fans krijgt, boekingen en misschien wel een manager.

LET WEL: inmiddels is er een stormloop op de inschrijvingen geweest en zitten we vol! Je kan je nog inschrijven, maar dan kom je op de reservelijst. 

Daten?
Naast dat het Q&A Showcase Festival je een stage geeft, is er ook de ruimte om rustig een date met een boeker, je fans, een programmeur of je nieuwe manager te maken in onze lounge op de eerste verdieping. Er is zelfs ruimte voor interviews!

Plug&Play-festival?
Plug&Play betekent dat je alleen je instrument mee hoeft te nemen. Dus inpluggen met je gitaar, de drums goed zetten, je keyboard aansluiten, je zangmicrofoon op de juiste hoogte zetten en gaan! Geen versterkers meenemen, geen snares of moeilijk gedoe.

Publiek?
Elke band mag tien personen meenemen. Sterker nog, dat moet. Want als elke band dat doet, hebben we de “volle-bak"-ervaring die elke artiest wil. Verder zorgen de organisatoren dat er genoeg programmeurs, managers en bookers rondlopen om de ruwe diamanten te ontdekken. 

Als je niet met een band meekomt, kun je je ook bij Musicmaker inschrijven om aanwezig te zijn om de bands te bekijken. Wij kunnen een serie gratis kaarten weggeven. Stuur een mail aan musicmaker@k18.nl en zet in het onderwerp "Q&A 2 oktober", en vermeld je naam en of je alleen of +1 komt. Dan zetten we je op de gastenlijst! 

Workshops en masterclasses
Met Musicmaker zullen we een aantal workshops verzorgen die je kunt bijwonen als je niet hoeft te spelen of andere bands gaat kijken.

Meld je band/act aan met dit formulier

Meer info: https://www.qanda.show/

zoeken
zoeken