Deelnemers Popronde 2021 bekendgemaakt

Van 11 september tot en met 27 november concerten door heel Nederland

Events 04-05-2021 14:05

Gisteravond maakte de organisatie van Popronde bekend welke bands en artiesten mee gaan doen Popronde 2021. Voor talloze liefhebbers en kansmakers is het maandenlange wachten eindelijk voorbij. In een drie uur durende uitzending van 3voor12 Radio op 3FM werd de selectie onthuld. Ongetwijfeld luisterden alle 650 acts die zich hadden ingeschreven daar vol spanning naar, met immense vreugde (of verdriet) als gevolg. Er zijn dit jaar 101 acts geselecteerd voor de Popronde. Musicmaker is partner van Popronde.

Luister hier de 3FM uitzending terug met live optredens van een paar van de geselecteerde bands, waaronder Juan Juan en puntjudith.   

Popronde toont je dé talenten om in de gaten te houden. Niet voor niets treedt de selectie van 2021 in de voetsporen van onder anderen Kensington, De Staat, Jeangu Macrooy, Rondé, My Baby, Queen's Pleasure, Chef’Special, Wies, Haevn, EUT en Froukje; zij tourden allemaal mee met Popronde voordat ze doorbraken naar een groter publiek.

We zullen er niet langer omheen draaien. Hier de lijst met de deelnemers van de Popronde 2021. We wensen ze alle 101 heel veel succes.

Abel
Acoustic Asshole
Alison Jutta
Andy & the Antichrist
ANNNA
atoomclub
Bahghi (foto)
Benedict
Casey's Call
Cashmyra
Changing Tides
Cloudsurfers
DADA
Deveron
didymus & maj rachel
Diogo Carriço
Douwe Doorduin
Een Kasper
Ellij (foto)
FOSS
Frontstreet
Géonne Hartman
Ginge
Girlsgirlsgirls
Graeme James
GUYY
Halcyon (foto)
Hey Team
Honingbeer
Indigo Pastel
Inferum
Jadi D
Jason Waterfalls
Jessy Yasmeen
Joey's Midnight Club
Josephine Odhil
Josimar Gomes
Juan Juan (foto)
Kalaallit Nunaat
KEES
kretzschクレツ
KUZKO
Kwame Drews
KY.
Le Motat
Leah Rye
Liza Weald
Loupe
LUCAS
Lucky Blue
Luna Morgenstern (foto)
M.Lucky
Max Poolman
Mayleaf
MEAU
Melle
Melle Jutte
Micah & Julia
MINKA (foto)
Minor Citizen
More Ease
Mt. Atlas
NABER
Nana M. Rose
Neil Hollyn
Nicolaas
Noa Lauryn
Nonchelange
ParHasard
Philippine
POM (foto)
Power to the Pipo
Prestcold Molly
puntjudith
Rites
Roos Meijer
Rude Radiation
Sammie Sedano
Show Pony
Signe Dø
Socks;SportsSocks
SOME
Son de Aqui
SØWT
Stella (foto)
Sultan.
The Ballet Bombs
The Desmonds
The Great Hurricane Escape
Them Dirty Dimes
Throwing Bricks
Thyrza
Tiziana
Total Seclusion
Tres Navy
VULVA
Wowi
yoanne (foto)
YoungRubbi
YVES
Zoë Low

Opnieuw geselecteerd
Wegens de coronasituatie mochten artiesten zich dit jaar opnieuw inschrijven. We portretteerden afgelopen jaar al de volgende bands die dit jaar opnieuw geselecteerd zijn: Power to the Pipo, Stella en The Desmonds zien we deze herfst terug.

41 steden
De Popronde begint zoals gebruikelijk in Nijmegen en gaat daarna naar Alkmaar,  Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Meppel, Middelburg, Roermond, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Uden, Utrecht, Wageningen, Woerden, Venlo, Venray, Zutphen en Zwolle. Tot slot is er een grootse afsluiting in de Melkweg in Amsterdam.

Door het coronavirus zijn er nog wat onzekerheden rondom de vorm waarin de Popronde dit jaar plaats gaat vinden. De organisatie heeft goede hoop dat de situatie het in september toelaat om met gezond verstand en met publiek aanwezig shows te kunnen plannen.

Poppodia in verschillende steden beginnen straks met het boeken van bands en artiesten. Houd Popronde.nl in de gaten om te weten te komen wie er bij jou in de buurt langskomen. We brengen je ook het laatste nieuws over de Popronde via de website www.Musicmaker.nl, het tijdschrift en onze social media kanalen.

www.popronde.nl  

 

 

 

zoeken
zoeken