Stella in Popronde 2020-2021

Maak kennis met de Popronde-bands - deel 3

Muzieknieuws 10-09-2020 09:09

Eerder dit jaar koos de Popronde zo'n 120 acts uit vele honderden inschrijvingen en uiteindelijk selecteren ruim 40 steden welke acts er in hun kroegen, theaters, koffiehuizen en podia spelen. De Popronde 2020 vindt – we kennen allemaal de reden – van januari tot en met maart 2021 plaats. Elke editie licht Musicmaker - partner van de Popronde - drie opvallende bands of artiesten uit en hier online hoor en zie je deze acts! Deze keer is het Stella.

Stella - een band met roots op het Conservatorium van Amsterdam - is een van de gelukkige bands die is uitgekozen voor de Popronde 2020... ...die begin 2021 zal plaatsvinden. Musicmaker sprak met bandlid Tosca en het hele interview is te lezen in Musicmaker 478 van september/oktober 2020. Na de volgende uitspraken zijn wij alvast heel benieuwd geworden.

'Daarnaast ben ik nog aan het brainstormen over een leuke stunt, bijvoorbeeld vuurspuwen tussen de liedjes door of doen alsof iemand stikt in z’n plectrum.'

'We hopen natuurlijk ook gratis te zuipen, gelukkig heb ik geen rijbewijs dat heb ik strategisch zo gepland.'

Maar hoe klinkt Stella eigenlijk? Nou, zo:Benieuwd geworden? Check de facebookpagina van de band.

Het hele interview met Stella lezen en nog heel veel andere interessante artikelen voor muzikanten doorspitten? Bestel Musicmaker #478, september/oktober 2020 (tot 10 november zonder verzendkosten én zonder verplichtingen) hier!  

zoeken
zoeken