aanmelden
Live-stream Eindfeest Popronde Pre-Party met 30 bands op 28 november
Helemaal gratis via www.popronde.nl - vanuit Melkweg Amsterdam en Het Podium Hoogeveen
Events 26-11-2020 09:12
Live vanuit je huiskamer vier je op zaterdag 28 november 2020 het Eindfeest van Popronde 2020. Vanuit de Melkweg én Het Podium in Hoogeveen streamt Popronde meer dan 30 optredens, de hele avond lang! Via www.popronde.nl stream je de hele avond de tofste nieuwe acts rechtstreeks je huiskamer in!

Popronde heeft, zoals we hier eerder meldden, haar 2020-editie uitgesteld naar januari 2021 (doorlopend tot maart). Toch heeft de organisatie de laatste maanden met de Pre-Party's heel wat bands op poppodia door het hele land kunnen laten spelen.

Op 28 november was oorspronkelijk het grote Popronde Eindfeest gepland staan, live en met véél publiek. Maar nu dat niet kan, laat Popronde ook dit Eindfeest gewoon doorgaan, met maar liefst 30 bands die gaan knallen, via een gratis live feed te zien! 

Via www.popronde.nl stream je de hele avond, van 19.30 tot 02.00, de tofste nieuwe acts rechtstreeks je huiskamer in!

 

Met Musicmaker zijn we partner van Popronde. En we hebben de afgelopen maanden een aantal bands en artiesten geselecteerd die onze redactie eruit vond springen. Twee daarvan spelen op het Eindfeest: 

23.50 The Desmonds 
The Desmonds zijn vier Groningse jongens met een obsessie voor Amerikaanse garagerock, grotendeels opgedaan in hun eigen poptempel Vera, aldus de heren in Musicmaker 479 van september/oktober. Daar in Groningen, waar ze nog met hun poten in de klei staan, is alles analoog, altijd luid en alleen bedoeld om iedereen in hun blik in beweging te krijgen.

01.00 KOWNU
De identiteit van KOWNU wordt gevormd door vier muzikanten – met ervaring in diverse bekende bands - met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Geïnspireerd door futurisme en de Surinaamse roots van lead-zanger Xillan, dagen ze elkaar uit om ongerept muzikaal terrein te verkennen. 
 
Het blokkenschema 
Eindfeest Popronde Pre-Party , zaterdag 28 november

 

Het blokkenschema beter bekijken? Klik op 'bekijk alle foto's' of ga naar de site van de Popronde, waar je ook links naar beschrijvingen van alle bands te pakken hebt: