aanmelden
Rock Your Business Concerto
Muzikanten, artiesten en professionals uit de muziekindustrie
Events 14-02-2017 09:02
De Melkweg en GRAP organiseren een nieuwe reeks Rock Your Business-avonden. Naast de gewone Rock Your Business op de eerste dinsdag van de maand in de Melkweg, is er nu ook Rock Your Business Concerto.

Deze nieuwe avond zal voor het eerst plaatsvinden op donderdag 23 februari en Pieter Both (frontman van Beef en lid van Gotcha!) is te gast.

Naast Pieter Both zal ook Flip van der Enden aanwezig zijn. Flip is de vaste interviewer van Rock Your Business, muzieksamensteller bij Pinguïn Radio en docent Muziekgeschiedenis aan het Conservatorium van Amsterdam.

Maar wat is er nou zo anders aan Rock Your Business Concerto? Kortgezegd is de Concerto-reeks een interviewavond met muzikanten, artiesten en andere professionals uit de muziekindustrie. Jonge muzikanten worden zo vanuit de ervaring van de sprekers geïnspireerd in hun carrière, zowel zakelijk als artistiek.

Dit in tegenstelling tot Rock Your Business in de Melkweg waar zakelijke onderwerpen over de muziekindustrie in panels worden besproken en waar feedback op demo's wordt gegeven. 

Rock Your Business Concerto gaat iedere maand plaatsvinden op de laatste donderdag van de maand. De eerste bijeenkomst op 23 februari en is logischerwijs in platenzaak Concerto te Amsterdam. Meer informatie is te vinden op Facebook of de site van Concerto.