aanmelden
Musicmaker Stage in Keymusic-shops
Opening op Music Plaza zaterdag 5 november
Events 01-11-2016 13:11
Op zaterdag 5 november is er weer een Music Plaza bij Keymusic in Rotterdam. Dit feest voor muzikanten betekent ook meteen de première van de Musicmaker Stage die bij evenementen op diverse podia van Keymusic-winkels in de Benelux komt te staan.

Twee keer per jaar organiseert Keymusic Rotterdam de muziekbeurs Music Plaza. Zaterdag 5 november is het weer zover. De hele dag kun je gratis clinics volgen en genieten van inspirerende optredens van bekende muzikanten en aanstormende talenten.

Musicmaker Stage

We zijn er bijzonder trots op dat de eerste Musicmaker Stage een plek krijgt tijdens Music Plaza. Tijdens deze première zullen interessante muzikanten ons podium betreden. De jonge singer-songwriter Jente Meijer trapt af met intense songs waarbij ze zichzelf begeleidt op piano. Rapper/zanger Brace belooft daarna een vette performance neer te zetten. Hij brak door met Lange Frans & Baas B en Ali B, deed vorig jaar mee aan The Voice Of Holland en bracht zijn nieuwe EP Dejavu uit. Daarna gaan we de jazzy kant op met zanger/pianist Ruben Hein. Zijn verbazingwekkend soepele stem en heerlijk pianowerk brachten hem al roem tot in Indonesië. Zijn eerste album verscheen op Blue Note en hij werkte al samen met artiesten variërend van Oleta Adams tot Perquisite en Fink. Als laatste treedt singer-songwriter Bart Voncken aan. Hij was ooit lid van K-otic en heeft net zijn eigen eerste EP Growing Old van de persen. Zijn muziek kun je vergelijken met Ilse DeLange of Racoon.

Tijdschema:
13:00 Jente Meijer
14:00 Brace
15:00 Ruben Hein
16:00 Bart Voncken

Musicmaker Stage 
powered by JBL & AKG 

Clinics en merken
Op Music Plaza zijn veel muziekprofessionals aanwezig die je van alles kunnen leren over instrumenten, produceren, live sound, studio gear en geluidstechniek.
Een (zeer) kleine greep: gitaarvirtuoos Joop Wolters legt uit hoe je vette sounds kunt maken, Jeroen Groenedijk van Pioneer DJ geeft een demo waarin je nieuwe DJ-kunsten kunt leren en drummer Sebastiaan Cornelissen doet je mond openvallen met een spetterende drumshow.

Tussen de clinics door kun je een kijkje nemen bij de stands van belangrijke merken als Gibson, Fender, Taylor, Pioneer, Roland, Yamaha, Line 6, Ableton, Native Instruments, RØDE, TC Electronic, TC Helicon, Ibanez, Numark en Martin. De productspecialisten geven je hierbij graag tekst en uitleg.

Voor uitgebreide info over alle merken en clinics kijk je op de website van Keymusic.