Adam Audio T Series

Adam Audio T Series

Precisie-monitors voor een instapprijs

Het Berlijnse Adam Audio is in korte tijd uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van studiomonitoren. Met de nieuwe T Series mikt Adam op home studio-fanaten met goede oren, maar een krappe beur.....meer »»

Røde NT1 en AI-1 complete studio kit

Het voordeel van eenvoud

De Røde NT1-microfoon is de opvolger van de zeer succesvolle NT1-A en werd al zeer positief getest. Aangevuld met Røde’s eerste eigen audio-interface, de AI-1, presenteert het Australische merk nu een.....meer »»

LR Baggs Synapse

Draagbare revolutie

LR Baggs geldt al jaren als een van de meest toonaangevende merken op het gebied van elementen voor akoestische instrumenten. Nu richt het bedrijf zich op een andere schakel in de ketting van input na.....meer »»

IK Multimedia iRig Keys I/O 25

MIDI-keyboardcontroller

Bij IK Multimedia kon je al terecht voor diverse keyboardcontrollers. Nu brengen de Italianen een versie uit met ingebouwde geluidskaart. En met, naar blijken zal, nog veel meer mogelijkheden!.....meer »»

HK Audio Lucas Nano 305 FX

draagbaar stereo pa-systeem

HK Audio bouwt al enkele jaren mini-PA’s onder de namen ‘Lucas’ en ‘Lucas Nano’, waarbij de laatste benaming de compactheid benadrukt. Recentelijk zijn er enkele nieuwe versies op de markt gebracht. W.....meer »»

Crumar Mojo 61 met ondermanuaal

podiumtotaalpakket

Crumar verraste een paar jaar geleden met de Mojo: een scherp geprijsd tweeklaviers- hammondorgel met een erg goede sound. Daarna kwam de Mojo 61, de eenklaviersversie. Nu is de Mojo 61 ook te koop in.....meer »»

Ibanez Nu Tubescreamer

een tubescreamer met een echte buis

De Ibanez Tubescreamer heeft generaties gitaristen voorzien van een lekkere buizen-drive. In samenwerking met Korg komt Ibanez nu met een Tubescremer met een echte buis erin......meer »»

Schlagwerk SamJam

Een snare op je gitaar

De Samjam plak je op je akoestische gitaar, zodat je ineens de beschikking hebt over percussie. Werkt dat?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken