70 merken gitaren, amps, effecten en meer op de Gearshow Gitaar & Bas van Amsterdam Guitar Heaven, zaterdag 25 november

Expo van gitaren, bassen, amps, effecten en meer – met mooie giveaways! - 12.00-18.00u

Events 19-11-2023 08:11

De gitaarbeurs van Amsterdam Guitar Heaven is helemaal volgeboekt! Zeventig merken zijn er maar liefst! De fabrikanten en distributeurs komen uit Frankrijk, Duitsland, België en Nederland naar Amsterdam om hun gear te laten zien en uit te laten proberen. Je kan dus je hart ophalen aan al die gitaren, bassen, amps, effecten en accessoires op de stands in de Grote Zaal en de Foyer van Q-Factory, zaterdag 25 november van 12 tot 6.

TICKETS - voor de hele dag slechts € 12,50!
Tickets kun je bestellen bij Ticketmaster
Gearshow Gitaar& Bas + Workshopfestival + Slotconcert € 12,50*
Studenten € 7,50 * Ticketprijs is inclusief servicekosten en betalingskosten.


Win een Guild Surfliner HH gitaar
Heb je de cover gezien van Gitarist 392, november 2023? Daar zie je de Guild Polara Kim Thayil gitaar van Guild, en die gitaar kan je bekijken en uitproberen op de stand van Cordoba/Guild. Bovendien is er een Guild Surfliner Test Center op die stand waar je alle modellen van de Surfliner familie kan uitproberen.

En let wel: je kan 25 november meedingen naar een Guild Surfliner HH die je hierboven op de foto ziet, t.w.v. € 499,-, kleur naar keuze! Meld je op de stand!

Zeven grote pedalboards met effecten bij Face
Plus een Walrus delay giveaway
Elk jaar tovert distributeur Face op Amsterdam Guitar Heaven een enorme hoeveelheid effecten tevoorschijn. Zo ook dit jaar. Ze komen met zeven grote pedalboards met effecten van Walrus Audio, Crazy Tube Circuits, Beetronics, Carl Martin en J Rockett.

Bovendien geven ze 25 november een Walrus Audio Fundamental Delay t.w.v. € 145,- weg: houd tijdens Amsterdam Guitar Heaven Instagram of Facebook van Gitarist in de gaten, want ergens op de dag zal er een hint verschijnen waar je de Walrus Audio Fundamental Delay kan vinden. De eerste persoon die hem vindt…. wint het pedaal!

Op de stand van Face vind je ook van Blackstar de St. James versterkers en de nieuwe HT Venue MK3, plus de dept.10 effecten en het Amped gitaarversterkerpedaal.

Gratis setje XS snaren bij D’Addario
D’Addario komt naar de gearshow met hun XS Strings en ze gaan er hun partnership met Taylor promoten. Als je je op de stand van D’Addario inschrijft op hun Players Circle platform krijg je een gratis setje XS snaren mee!

 

Boss komt met Katana amps en hun fameuze loopers
Voor het eerst is Boss aanwezig op Amsterdam Guitar Heaven, en daar zijn we erg blij mee natuurlijk. Brand new is hun Katana-Air EX. Probeer ‘m uit op de stand. Ook de bestsellers Katana 50 MkII EX, Katana 50 MkII en Katana 100 MkII zullen er zijn. En als je de Boss Loop Stations nog nimmer hebt uitgeprobeerd: deze zullen er zijn: RC-600, RC-505 MkII, RC-500 en RC-5

Véél gitaren en bassen bij Ibanez
Hoshino is de fabrikant van Ibanez gitaren, en hun vertegenwoordiging Hoshino Europe komt met véél gitaren en bassen. Als je de megapopulaire TOD10N Tim Henson Signature nog niet geprobeerd hebt, de nylonsnarige podiumgitaar van de Polyphia-gitarist, dan is het nu je kans! Ook is er de Axe Design Lab RGA622XH WH, een veelzijdige 27-fretter. De AZ2203N Prestige is een S-type gitaar met Blender-regelaar, en er zijn nieuwe Iceman modellen IC420ABM & IC420FMVLS met Super 80 pickups (foto).

Hoshino stuurde ons zelfs álle types die ze meenemen: AAD series, AZ2204NWSFB, RG5440CDFM, RG5440CPW, AZS, AZES40, AZES31, UB805, EHB, PTPRE, SML721, RGDMS8, RGD61ALET, RGA622XH, RGRTBB21BKF, BTB865SCWKL, ALT series, een paar Hollowbodies en de bij progressive-rock gitaristen geliefde koploze Q-series. 

Vintage gitaren  - het merk dus – bij JHS
We zijn ook heel blij mee de komst van JHS naar Amsterdam Guitar Heaven. Ze tonen er hun gitaren van het merk Vintage, en wel de series Re-Issued, REVO en ProShop.

 

Sire, Koch, GRGuitar en GRBass bij TMA Benelux
TMA Benelux distribueert sinds enige tijd Koch versterkers. Noviteit is de Koch Alfa: the tubeless tube amp. Van GRBass en GRGuitar zijn er de natural fiber speakerkasten, gemaakt van gerecycled plastic petflessen (foto). Paradepaardje is het GRBass NF Series premium natural fiber speaker cabinet, de NF112H/8.

Hal Leonard’s Jet gitaren en bassen
Hal Leonard is natuurlijk bekend van hun enorme hoeveelheid lesboeken, maar op de gearshow komen zij hun Jet gitaren en bassen laten zien, waaronder de Jet JJB300 Bass Guitar – Gold (foto) en de 700 serie gitaren, waarvan zeker de JS700 Electric Guitar – Red en de op Ritchie Kotzen Telecaster gebaseerde t-type JT600 Electric Guitar Tobacco Burst mee komen naar de stand.

 

Two Notes Opus en veel meer bij Filling Distribution
Filling Distribution komt over uit Nantes, Frankrijk voor Amsterdam Guitar Heaven, met hun uitgebreide repertoire aan effectmerken. Primeur is de Two Notes Opus. Van Allpedal zijn er de Microdose en de Devil’s Triad, van Catalinbread de Dirty Little Secret Deluxe en de gloednieuwe CBX, van Collision Devices de TARS en de Singularity, van EarthQuaker Devices de Ledges en de Special Cranker en van Vemuram de Budi-G en de Butter Machine. Lekker veel om uit te proberen dus!


Algam Benelux komt met véél merken
Ze zijn misschien wel de grootste distributeur van gitaar- en basmerken in de Benelux, in ieder geval wat betreft aantal merken. Ze komen met de volgende merken naar de gearshow: Dunlop & MXR & Way Huge, Ernie Ball, Hughes & Kettner, Lâg Guitars, Martin Guitar, Quik Lok, Focusrite, Ashdown, Get’m Get’m straps. Op de foto de stand van Algam vorig jaar.

 

Best Acoustics brengt Baton Rouge en Duke naar de beurs
Onlangs lanceerde het akoestische gitarenmerk Baton Rouge hun rECO series, zie het nieuwsartikel op Gitarist.nl. Die komen op de stand van Bestacoustics te staan, alsmede 3 Alex Misko gitaren. Tweede merk van Bestacoustics is Duke Guitars.   

Ortega met de TourPlayer serie
TourPlayer is een bijzonder ogende serie akoestische gitaren van Ortega die uitgebreid geëxposeerd zullen worden op de gearshow.  


Maar er is nog veel meer!

EMD Music komt bijvoorbeeld met Crafter en Laney

Haar Guitars is er met zijn eigen merk gitaren en natuurlijk ook met de bijzonder Hook amps, die hij ontwikkelde met Leendert Haaksma.

Pro Media Connect en Total Sonic delen een stand en komen met merken als Strymon, IK Multimedia (de Tonex!), Warm Audio Pedals, Universal Audio pedalen en Heritage Guitars.

Voerman komt met Schecter, Korg, Vox, DMI Guitar Labs, G7th, Ultimusician en het nieuwe Fender Audio.

Ook zijn de volgende gitaarbouwers aanwezig:
Tyrone Guitars
Unquendor
Brixx Custom Guitars
De Clercq
RH Guitars
Dejawu Guitars
Vandermey Guitars 
Schwung
Zie daarvoor binnenkort het aparte artikel op Gitarist.nl.

Alle merken op de Gearshow Gitaar & Bas
Allpedal, Angel Lopez, Baton Rouge, Beetronics, Boss, Blackstar, Carl Martin, Catalinbread, Collision Devices, Cordoba, Crafter, Crazy Tube Circuits, D'Addario, Dejawu Guitars, De Clercq Guitars, DMI Guitar Labs Dophix, Duke Guitars, Dunlop, EarthQuaker Devices, Eko Guitars, Fender Audio, Focusrite, G&L, G7th, Guild, Harmony, GRBass, GRGuitar, Guild, Haar Custom Guitars, Hal Leonard, Heritage, Hook Amplifiers, Hughes & Kettner, Ibanez, IK Multimedia, J. Rockett, Jet Guitars, José Torres, Kala, Korg, La Mancha, Lâg Guitars, Lakewood, Laney, Levy’s Leathers, Martin, Marshall, MXR, Ortega, Pedaltrain, RH Guitars, Roland, Schecter, Schwung, Sire, Source Audio, Sterling by Music Man, Strymon, Tokai, Two Notes, Tyrone Guitars, Ultimusician, Universal Audio, Unquendor, Vandermey Guitars, Vemuram, Vintage, Vox, Walden, Walrus Audio, Warm Audio, Way Huge.

Alle standhouders op de Gearshow Gitaar & Bas
Algam Benelux
Best Acoustics Reinhardt GmbH
Boss
Brixx Custom Guitars
Cordoba
D'Addario
EMD Music
Face
Filling Distribution
JHS
Haar Guitars
Hal Leonard
Hoshino Europe
Lâg Guitars
Lakewood
Ortega Guitars
Pro Media Connect
TMA Benelux
Total Sonic
Voerman Amersfoort.
Ook zijn de volgende gitaarbouwers aanwezig:
Tyrone Guitars
Unquendor
De Clercq Guitars
RH Guitars
Dejawu
Schwung
Vandermey Guitars 

We zien jullie graag op de Gearshow Gitaar & Bas van Amsterdam Guitar Heaven.
Alles over de workshops tijdens Amsterdam Guitar Heaven lees je elders op deze site!  

Amsterdam Guitar Heaven
zaterdag 25 november, 12.00-19.00u
Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam 
5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Muiderpoort
Eronder parkeren: parkeergarage Oostpoort

TICKETS - voor de hele dag slechts € 12,50!
Tickets kun je bestellen bij Ticketmaster
Gearshow Gitaar& Bas + Workshopfestival + Slotconcert € 12,50*
Studenten € 7,50
* Ticketprijs is inclusief servicekosten en betalingskosten.

Amsterdam Guitar Heaven is een project van Gitarist, De Bassist, Musicmaker, Guitar Matrix en Gitaarschool Nederland.

 

 

zoeken
zoeken