aanmelden
Nieuwe Podcast Geluidsdruk!
Eerste gast: Navarone-zanger Merijn van Haren
Events 14-10-2019 17:10
Geluidsdruk is de naam van de spiksplinternieuwe podcast die journalist/muzikant Stefan Kollee en componist/songwriter Daan van Haren opgezet hebben. Musicmaker is partner van dit mooie initiatief. De naam is niet toevallig gekozen, want minder vaak besproken kanten van het muzikantenbestaan komen aan bod: hoe ga je om met alle soorten druk waar je als muzikant mee te maken krijgt?

foto: Kim Balster

Geluidsdruk wordt gemaakt door muzikanten, met muzikanten en voor muzikanten! Ontspannen en daardoor onthullende gesprekken over alle bobbels en overwinningen die je op het grillige pad van het muzikantenbestaan tegenkomt. In Geluidsdruk hoor je persoonlijke tips, krijg je een psychologische inkijkje in het muzikantenbrein en hoor je vooral ook leuke anekdotes. 


Merijn van Haren
In de eerste aflevering spreken Daan en Stefan met Merijn van Haren, zanger en frontman van rockband Navarone. Er wordt ingegaan op het succes na The Voice Of Holland en wat de term ‘succesvol’ voor hem en Navarone betekent. 

Beluister Geluidsdruk hier:
Spotify
Soundcloud

In de volgende afleveringen komen onder anderen Loes Wijnhoven (Clean Pete) - staat nú online, Rocco Ostermann (Magic Fish, Donnerwetter) en Mark Lohmann (Moon Moon Moon) aan het woord.
Geluidsdruk publiceert de podcast ook via www.geluidsdruk.nl

Win een jaarabo op Musicmaker!
Hoe? Luister Geluidsdruk en stuur voor 17 oktober een mailtje naar prijs@musicmaker.nl met als onderwerp 'Ik luister naar Geluidsdruk'. Wie weet krijg jij straks een jaar lang gratis Musicmaker in de bus!