aanmelden
Chris Coleman clinic bij Terpstra Drumland
Clinics op het Slagwerkkrant Podium en DTM College sept-nov
Events 07-11-2018 11:11
Mooie clinics weer op het Slagwerkkrant Podium van Terpstra Drumland de komende tijd! Plus privelessen van Michael Schack in het DTM College bij Drumland.


Chris Coleman clinic
Wie ooit een clinic van Chris Coleman heeft bezocht, wil ‘m elke volgende keer ook weer gaan zien. Vanwege zijn vitaliteit, energie, chops en de bevlogenheid die de Amerikaanse gospeldrummer van het drumpodium laat spatten, maar ook vanwege de inspirerende manier waarop hij het publiek benadert. Chris Coleman speelde r&b-grooves bij topartiesten als Stevie Wonder, Chaka Khan, Prince en Christina Aguilera, maar even gemakkelijk pittige fusion bij een jazzgitarist als Lee Ritenour. Als leraar is hij verbonden aan Drummers Collective in New York, waar hij lesgeeft in de Gospel Classics. Maar meestal is hij on the road, zijn aandacht verdelend tussen Wonder, Ritenour en Sheila E. Nooit zal hij echter zijn gospelroots verloochenen. Zijn ultieme drive? ‘De bottom line is: je moet spelen omdat je het leuk vindt.’

Donderdag 8 november
Slagwerkkrant Podium, Drumland Terpstra Muziek 

Tickets www.drumland.nl  

 


Al voorbij: 

 

Jost Nickel clinic
Hij is een van Duitslands bekendste drummers, leraar van onder anderen Anika Nilles en al jaren drummer bij Jan Delay & Disko no.1. Ook schreef hij indrukwekkend drummethodes. Kom naar de clinic van groovemaster Jost Nickel!

Tickets www.drumland.nl 

donderdag 20 september
Slagwerkkrant Podium, Drumland Terpstra Muziek 


 

Michael Schack DTM College
We kennen hem allemaal als hét gezicht van Roland en de Push Your Drumming tours, maar Michael Schack is ook zeer bekend bij de kijkers van online leskanaal Drumeo. Op donderdag 13 september komt hij tijdens de DTM College acht één op één lessen geven. Of het op akoestische of elektronische drumstellen gaat gebeuren houden we nog even geheim, maar dat het leerzaam zal zijn, staat vast!
Lessen kosten € 35,- per 40 minuten. Je krijgt een Slagwerkkrant en een paar Drumland drumstokken gratis. Opgeven doe je via www.drumland.nl.

13 september
, Drumland, Lijnden