aanmelden
Muzikantendag 26 mei
Musicmaker host live-podcast!
Events 19-04-2018 12:42
Als het goed is heb je zaterdag 26 mei al geblokt in je agenda, want dan ga je naar de Muzikantendag! In de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam kun je dan je demo laten beluisteren door professionals, workshops en flitscolleges volgen over allerlei zaken waar je als muzikant tegenaan loopt en nog veel meer! Muzikantendag is extra interessant omdat Musicmaker partner is van dit mooie event. Dat betekent onder meer dat we onze naam verbinden aan de populaire podcast Klap Van De Molen die live gebracht wordt. En ons zusterblad Interface host een clinic van synthwizard Sjamsoedin!

Klap Van De Molen podcast
Podcasting is helemaal hip. Het idee is simpel: je maakt als het ware een opgenomen radioprogramma dat werkelijk over alles kan gaan en je fans kunnen het luisteren wanneer ze willen. David achter de Molen ken je vast nog wel als de hyperenergieke zanger van John Coffey. Nu is David DJ op 3FM en werkt hij als stagemanager in TivoliVredenburg. Maar op Muzikantendag komt hij als maker van zijn superpopulaire podcast Klap Van De Molen. Daarmee haalt hij zo’n tienduizend luisteraars per maand! In Klap Van De Molen interviewt David interessante mensen uit de muziekindustrie van wie je als muzikant veel kunt leren. Op de Muzikantendag zal David een live-podcast maken met een bijzondere gast. Wie? Dat houden we nog even geheim!

Sjamsoedin en modulaire synths
Op het Amsterdam Dance Event deed Sjamsoedin (ooit lid van Nobody Beats The Drum) al een wervelende workshop en daarom mag hij op Muzikantendag zeker niet ontbreken. Samsoedin zal laten zien hoe hij te werk gaat met modulaire synthesizers. In een interview met ons zusterblad Interface zei hij al: ‘Bij modular krijg je direct feedback. Het opent je geest in het proces van muziek maken en wat dat nou eigenlijk inhoudt.’ Kom op tijd voor deze synth-extravaganza, want deze clinic begint al om 12.00 uur!

Muzikantendag 2018

Zaterdag 26 mei, 11:00-18:00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Kaarten kosten € 15,- (excl. € 2,05 servicekosten) en zijn te koop via www.ticketmaster.nl. Ben je lid van Buma, dan krijg je gratis toegang. Meld je dan wel even aan via bumastemra.nl.
www.muzikantendag.nl