aanmelden
Popsport 2017 verlengt inschrijfdatum
Laat je coachen door bandleden van De Staat en DeWolff
Events 07-02-2017 09:02
Bandjes die mee willen doen aan Popsport 2017 kunnen zich dankzij de verlengde inschrijfdatum nog aanmelden. Let wel even op: de inschrijving voor Limburg, Gelderland en Zuid-Holland zijn al gesloten.

Voor Popsport Brabant en Zeeland is de inschrijving geopend tot 17 februari. Aanmelden voor Utrecht, Overijssel, Drenthe, Noord-Holland en Groningen kan nog tot 1 maart. Om mee te doen aan deze competitie, moet je als band of artiest je eigen muziek en teksten schrijven en tussen de 14 en 20 jaar oud zijn. Daarnaast moet een band tweehonderd euro betalen en een soloartiest honderd euro. Voor dat bedrag krijg je van Popsport het volgende:

-Een Kick-Off waar je kennis maakt met andere muzikanten.

-Een aantal workshops zoals Management, Bandcoaching of Artiest 2.0.

-Een fotoshoot en/of opname in een studio.

-Een optreden op de afsluitende Regio Showcase.

-Kans op deelname aan het landelijke traject, waar je aan de slag gaat met een personal coach, workshops krijgt en gaat optreden op het afsluitende landelijke Showcase Festival.

-Onbeperkte deelname aan workshopdagen, masterclasses, speelplekken in het landelijke Popsport Network.   


Bands en artiesten die meedoen aan Popsport krijgen coaching, daaraan doen ook bekende artiesten mee: David Achter de Molen ( ex- John Coffey), Pablo van de Poel (DeWolff) en Tim van Delft (De Staat) zijn enkele voorbeelden.

Bands en artiesten kunnen zich aanmelden via de site van Popsport.