aanmelden
Musicfair in Jaarbeurs Utrecht met Musicmaker Stage
In weekend van 13-14 februari parallel aan Dancefair en Pro Audio Summit
Events 05-11-2015 20:49
Na vier succesvolle jaren Dancefair en twee maal Pro Audio Summit is er straks in februari voor het eerst ook Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht. Musicmaker is nauw betrokken bij de organisatie en presenteert twee dagen lang de Musicmaker Stage, waar we met optredens, workshops, interviews en panels onderdeel uitmaken van het uitgebreide programma.

Met 170 workshops, clinics en panels met topartiesten en industry-professionals kan je je twee dagen lang onderdompelen in alles wat met muziek maken van doen heeft. Er zijn meer dan 120 professionals en platenmaatschappijen aanwezig die je feedback geven en vragen beantwoorden in de speciaal ingerichte Demodrop. Je kan verdwalen op een beursvloer van 6000 vierkante meter vol muziekinstrumenten, software en zakelijke dienstverleners. Pak je agenda en blok hét tweedaagse event voor musicmakers! Wij van Musicmaker ontvangen je graag bij onze Musicmaker Stage!

Drie events onder één dak
Het succesvolle programma van Dancefair en Pro Audio Summit is de laatste jaren een ‘household name’ onder duizenden producers, audio-engineers en dj’s. Op deze events kom je alles te weten over muziekproductie, het dj-vak, stage performance, hoe je je in de kijker kan spelen bij labels, en hoe je een sterke fanbase opbouwt. Met Musicfair als nieuwe loot aan de stam groeit dit event in de Jaarbeurs tot het belangrijkste in zijn soort in de Benelux. 

 

Het gecombineerde ticket Musicfair/Dancefair/ProAudioSummit is een passepartout voor alle drie de events. Je kan seminars over producing & recording volgen bij de Pro Audio Summit, je kan een workshop van top-djs bijwonen op de Dancefair. Je kan clinics van topdrummers, gitaristen, bassisten en toetsenisten meemaken op Musicfair, evenals een songwriting en topline masterclass door ‘hitmakers’. Succesvolle bands, singer/songwriters en professionals uit de pop-, rock-, jazz- en hip-hop-scene geven intieme live performances, keynotes en masterclasses. Hoe schrijven zij hun muziek? Hoe komen zij aan hun dikke sound op het podium? Leer ervan en pas het toe op je eigen muzikale aspiraties. Musical knowledge is power!


Ontmoet producers en muzikanten en vorm collabs
Een van de belangrijkste speerpunten van de organisatie is het realiseren van netwerkmomenten tussen de bezoekers. Hiervoor worden meerdere timeslots gereserveerd in het programma. Gelijkgestemden, maar ook muzikanten uit verschillende stromingen kunnen hier op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen om muzikale collabs te vormen. Verwacht dus een unieke en inspirerende smeltkroes van musicmakers uit alle muziekgenres. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of alles achter je computer creëert, de Jaarbeurs Utrecht staat op 13 en 14 februari in het teken van de liefde voor het maken van muziek!


Expo
Musicfair, Dancefair en Pro Audio Summit presenteren in de grote hal van de Jaarbeurs een dynamische Expo: hands-on demo’s van de nieuwste gitaren, bassen, drums en percussie, keys, studio & recording gear, live sound en dj gear. Om te bekijken, over te praten en uit te proberen.

 

Het volledige programma maken we bekend in ons januari-februarinummer en op Musicmaker.nl.

Tickets www.dancefair.nl/ticketsnl
Dagtickets Musicfair/Dancefair/ProAudioSummit € 39,-
Weekender Musicfair/Dancefair/ProAudioSummit € 59,-.

Een ticket geeft toegang tot alle workshops, masterclasses, performances, de beursvloer en de Demodrop en koop je hier: www.dancefair.nl/ticketsnl

Musicfair, Dancefair en Pro Audio Summit komen tot stand in samenwerking met Music Maker, Interface, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant, Meet Music Magazine/Pro Sound & Light, DJMAG, en SLAM!FM.

www.musicfair.nl
www.dancefair.nl
www.proaudiosummit.com