LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers

Merknieuws 05-04-2023 08:04

Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame polyurea-coating, zijn de DAVE G4X modellen 10, 12 en 15 elk enkele kilo's lichter dan de vorige serie, waardoor transport en handling veel gemakkelijker zijn.

Er zijn vier modellen in de serie, waarbij het cijfer 10, 12, 15 of 18 staat voor het formaat van de subwoofer. De staelleitspeakers zijn elk 8 inch. 

'Met het nieuw ontwikkelde 2.1 design vormt de G4X Series een perfect afgestemd, compact systeem met professionele akoestische eigenschappen. Opzetten, aansluiten - en genieten van het geluid!', al dus LD Systems. 

'Daarnaast beschikt de DAVE G4X-serie nu over een geïntegreerde 6-kanaals mixer inclusief reverb, evenals verbeterde connectiviteitsopties zoals Bluetooth® en SPDIF.'
 

6-KANAALS MIXER
Met de ingebouwde 6-kanaalsmixer kunnen microfoons en instrumenten met hoge impedantie tot signalen op lijnniveau en bedrade - of draadloze - spelers aangesloten worden.

GEÏNTEGREERDE EFFECTEN
Een 2-bands EQ en reverb zijn beschikbaar voor kanalen 1 + 2 - elk afzonderlijk instelbaar en met variabele presets (reverb) voor verschillende kamers en omgevingen. Dit geeft zowel instrumenten als zang een professioneel geluid.

DIGITALE INGANGEN
Digitale SPDIF- en Bluetooth-aansluitingen maken de DAVE G4X Series nog veelzijdiger, zodat CD- en MP3-spelers, TV's, smartphones en meer gemakkelijk kunnen worden aangesloten.

GEOPTIMALISEERDE CLUSTERMODUS
Selecteerbare moduspresets geven elke opstelling zijn geoptimaliseerde geluid: een klassieke 2.1 opstelling met twee satellieten links en rechts van de subwoofer, of een storingsvrije clusteropstelling met twee dicht bij elkaar geplaatste satellieten op een T-stand boven de subwoofer. De DAVE G4X kan beide met één druk op de knop!

HOMOGENE DISPERSIE
Het binnenwerk van de DAVE G4X Serie: een combinatie van een nieuwe HF compressiedriver (DAVE 12/15/18), nieuwe waveguides voor de tweeters en woofers zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige dispersie zonder kleuring aan de randen.

zoeken
zoeken