Met de Antelope Zeo muziek streamen in studiokwaliteit

Voor iOS, macOS en Android

Merknieuws 10-03-2023 08:32

Als je muziek produceert stel je de hoogste eisen aan de geluidskwaliteit, maar waarom zou je dan met minder genoegen nemen als je in het dagelijks leven van muziek geniet? Antelope Audio vroeg zich dat ook af en ontwikkelde de Zeo.

Zeo is een draagbare dac met koptelefoonversterker die met iOS, macOS en Android werkt. Digitale audio komt binnen via de usb-c aansluiting en op de mini jack connector sluit je oordopjes of hoofdtelefoon aan.

Verder zit er enkel een led op, de belangrijke zaken zitten binnenin. Zo is er de befaamde Antelope 64 bit AFC digitale clock, 130 db dynamiekbereik en maximaal 32 bit pcm en DSD128 Dop afspeelkwaliteit. Sample rates tot 384kHz worden ondersteund, de Zeo is class compliant, haalt zijn voeding uit usb en weegt 60 gram. Voor de analoge versterking is er een Dual Ricore versterker en de output is geschikt voor hoofdtelefoons met alle mogelijke impedanties.

Dankzij dat alles levert de Zeo geluidskwaliteit op hetzelfde niveau als hun studioapparatuur.  Je sluit de Zeo aan op je macOS computer, je iOS of Android smart phone of tablet en plugt je hoofdtelefoon in. Ideaal voor audiostreaming of mixbeoordeling op topniveau on the go.

De Zeo kost 250 euro

Meer informatie

zoeken
zoeken