Mateus Asato krijgt signature overdrive

Jackson Audio El Guapo

Merknieuws 11-09-2020 14:22

Het Amerikaanse Jackson Audio brengt met de El Guapo een signature overdrive uit voor gitarist Mateus Asato. Nou ja, overdrive is wat te kort door de bocht, het is een zeer uitgebreid pedaal met een versterkerachtige distortion, plus overdrive, en...je kan presets opslaan.

De El Guapo is gemaakt als amp in a box-pedaal, ideaal om op een cleane backline versterker een stevige Marshall-sound neer te zetten. Het distortion-deel imiteert een JCM800, terwijl de overdrive is gevoiced naar een plexi. De grote regelaars zijn voor de distortion, de kleine voor de overdrive. Beide hebben een eigen schakelaar. De bass, middle en treble regelaars zijn actief zodat je tot 20 dB kan dempen of versterken. 

Presets
Beide kanalen hebben 4 presets. Voor het distortion kanaal kan je kiezen uit de sound van een Guv'ner, Rat, asymmetrische hi-gain en symmetrische hi-gain. Het overdrivekanaal geeft de keus uit: vinateg Marshall, Screamer, asymmetrische en symmetrische oversturing. 

Via midi kan je diverse schakelinstellingen opslaan, maar ook overdrive settings en natuurlijk de eerder beschreven presets. 

Meer info: www.jackson.audio

zoeken
zoeken