aanmelden
Arturia 3 Modulation FX you'll actually use
vintage modulatie effecten als plug-in
Merknieuws 28-08-2020 10:42
Arturia komt met een nieuwe bundel in de 'you'll actually use' serie. Het gaat om de Roland Dimension D chorus, Mu-Tron Bi-Phase phaser en de Bel BF-20 flanger.

Na preamps, filters, compressors en reverbs is het de beurt aan 3 analoge modulatie effecten in de serie plug-inbundels met de wat lullige naam 'you’ll actually use'. Hiervoor hebben ze bij Arturia drie echte analoge klassiekers uitgekozen.

Chorus Dimension-D is gebaseerd op de befaamde Roland Dimension D SDD-320 19” bbd chorus. Extra's op de plug-in zijn een stereo width knop en verschillende golfvormen voor de lfo.

Phaser Bi-Tron is een softwareversie van het unieke Mu-Tron Bi-Phase gitaarpedaal met twee afzonderlijke phasers. Op de plug-in is het aantal poles instelbaar en er zijn diepteregelaars voor de lfo's.

Flanger BL-20 is een plug-in van de zeldzame Bel BF-20 stereo flanger. De plug-in heeft behalve een lfo ook een envelope en een function generator voor modulatie.

 

3 Modulation FX you’ll actually use werkt als 64 bit vst, vst3 en au plug-in onder Windows en macOS. Tot 13 september kost de bundel € 149,- in plaats van € 199,-. De individuele plug-ins kosten € 99,-.

Meer informatie