aanmelden
PreSonus Sphere
On-line community met alle PreSonus software, opslag, tools en advies
Merknieuws 26-08-2020 13:35
Met Sphere start PreSonus een online community waarin je kunt samenwerken met anderen, advies van experts kunt krijgen en je alle PreSonus Software kunt gebruiken

Als lid van PreSonus Sphere krijg je een license voor alle software van PreSonus zoals de daw Studio One Professional 5 en het Notion 6 notatieprogramma. Daarnaast kun je maar liefst 100 uitstekende samplelibraries gebruiken waaronder de Spark Collection en Tom Brechtlein Drums. Je krijgt ook de beschikking over alle plug-ins en Studio One Add-ons als Ampire, Channel Strip Collection, CTC-1 Pro Console Shaper, Fat Channel XT en de Presence XT Editor. Alles bij elkaar een indrukwekkend pakket software!

Maar Sphere is veel meer dan enkel een softwareabonnement, het is ook een creatieve community. Zo kun je projecten delen met andere Sphere-leden en live chatten om het project te coördineren. De 30GB cloudopslag van Sphere komt natuurlijk ook erg goed van pas en je kunt putten uit een collectie presets, loops en tools afkomstig van bekende PreSonus artiesten.

Als lid van Sphere heb je verder toegang tot exclusieve events en trainingsessies en krijg je adviezen, tips en tricks van de Exchange community. Eventuele vragen worden in chats beantwoord door ervaren Studio One gebruikers. Sphere zal regelmatig worden uitgebreid met nieuwe content en Leden van Sphere krijgen ook aantrekkelijke aanbiedingen van PreSonus' partners.

 

Lid worden van PreSonus Sphere – dus inclusief gebruik van de software – kost $ 14,95 per maand of $ 164,95 per jaar. Sphere werkt onder macOS 10.13 of hoger en 64 bit Windows.

Meer informatie