Arturia MicroFreak Vocoder Edition

MicroFreak synth nu ook met vocoder

Merknieuws 26-08-2020 10:12

De MicroFreak monosynth is er nu ook in een speciale limited edition met vocoder. Eigenaars van de originele MicroFreak kunnen hun synth met een firmware update echter ook met deze vocoder uitbreiden

De MicroFreak Vocoder Edition is identiek aan de oorspronkelijke versie maar is uitgevoerd in wit en wordt geleverd met een speciale zwanenhals microfoon voor de vocoder. Deze 16 bands vocoder is maximaal vierstemmig en maakt gebruik van zaagtand, pulse of noise. Met de timbreknop regel je het frequentiebereik van de vocoder en Shape bepaalt de bandbreedte van de filters. Er zijn 16 vocoder presets. De microfoon wordt op de hoofdtelefoon uitgang bevestigd en is voorzien van een extra aansluiting voor een hoofdtelefoon. De MicroFreak Vocoder Edition inclusief microfoon kost 329 Euro.

Onze test van de originele MicroFreak kun je hier lezen

Gelukkig heeft Arturia ook voor bezitters van de originele MicroFreak een oplossing bedacht in de vorm van de gratis v1.2 firmware update waarmee de vocoder-functie wordt toegevoegd. Je kunt een microfoon of line input aansluiten met behulp van een TRRS kabel gewoon op de hoofdtelefoon uitgang. Je kunt ook de speciale zwanenhals microfoon los aanschaffen. De firmware update is gratis, hoeveel de microfoon los kost is nog niet bekend.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken