Spitfire Audio BBC Symphony Orchestra Discovery

Fraaie gratis orkestlibrary voor wie wat geduld heeft

Merknieuws 11-05-2020 10:27

Spitfire Audio is een Engelse maker van soundlibraries die de laatste tijd heel erg actief is. Een van hun kroonjuwelen is de BBC Symphony Orchestra en die is nu zelfs in een kleine lite-versie gratis verkrijgbaar

Afgelopen jaar werkte Spitfire Audio samen met het beroemde BBC Symphony Orchestra aan een zeer ambitieuze orkestlibrary. De uitgebreide BBC Symphony Orchestra plug-in met 56 instrumenten, 435 speeltechnieken, diverse microfoonposities, 600 GB en uitgebreide mogelijkheden kost € 999,- maar is nu afgeprijsd naar € 749,-. Nog steeds een hoop geld, maar er is ook de Core versie met 42 instrumenten, 305 speeltechnieken en 23GB voor € 349,-.

Dan is er de Discover uitvoering, gebaseerd op dezelfde opnames; 200MB met 33 instrumenten en 47 speeltechnieken. Die kost slechts € 49,-, maar als je een vragenformulier invult en twee weken kunt wachten is deze plug-in helemaal gratis!

Windows/macOS, vst, vst3, au en aax plug-in

Meer informatie

 

Overigens heeft Spitfire Labs ook de prachtige LABS serie plug-in instruments met steeds een instrument/klank, allemaal voor niets.

 

 

Ook heel interessant als je op zoek bent naar klanken van een symfonieorkest is Project Sam's The Free Orchestra library met 1 GB aan samples voor Kontakt en Kontakt Free.

 

zoeken
zoeken