Sonic Nuance TDI

Superdeluxe stemapparaat en DI

Merknieuws 10-05-2020 16:44

Als je denkt alle DI's te hebben gezien komt Sonic Nuance met een nieuwe versie van de TDI.

We hebben ondertussen alle preamp/DI's wel gezien de afgelopen jaren maar toch weet het bedrijf Sonic Nuance eruit te springen. Geen buizen of distortion kanalen maar een robuuste DI en tuner in een apparaat. De Sonic Nuance TDI (derde versie inmiddels) kan op drie manieren van stroom worden voorzien, via 9 volt, 18 maar ook 48 volt dankzij de phantom power van je mengpaneel, ook wanneer je de groundlift knop indrukt. Het apparaat maakt gebruik van EMRS, Electromagnetic Relay Soft Switching. Het klinkt in ieder geval ontzettend stoer en wij gaan ervan uit dat het wel een raketaanslag overleeft.

De hoge input impedantie van 2 Megaohms zorgt ervoor dat dat het type pickup van je bas niet uitmaakt voor de precisie van je stemming, of je enkelspoels gebruikt met een passieve bas, dubbelspoels in een actieve bas of zelfs piezo elementen met een hoge impedantie.

Het heeft een bereik tussen de 20 Hz en 660 Hz en kan ook voor de gitaar worden gebruikt. Met een prijs van $209,99 ligt de prijs aardig hoog vergeleken met andere stemapparaten of DI's maar er zullen vast liefhebbers zijn.

Website Sonic Nuance



zoeken
zoeken