aanmelden
Blackface in a box
Mad Professor Super Black
Merknieuws 04-12-2019 15:07
Met de Super Black brengt Mad Professor een pedaal uit dat het circuit van Fender blackface versterkers simuleert. Daarbij krijg je bovendien een overdrive.

Amp in a box
Het is een bekende uitdrukking en we kennen heel veel pedalen die worden aangeprezen als een Marshall-in-a-box. De Super Black van Mad Professor is daarvan de tegenhanger met een Fender Blackface sound. Waar moet je aan denken? Mooie lage tonen, een helder hoog en iets gescooped middengebied voor een prachtig clean geluid tot een aangename oversturing.

 

De bevenste rij regelaars vormt het voorversterkergedeelte met knoppen voor bass, mid, treble en gain. Daaronder vind je de eindtrapregelaars voor volue en presence. Met twee driestanden minischakelaars voor bass cut en compressie kan je de verschillen instellen tussen verschillende modellen uit de Blackface periode. 
Als kers op de taart voegt Mad Professor het circuit van de Sweet Honey Overdrive toe. Deze is in te stellen met de (oranje) volume- en driveregelaars en hij is los van het blackfacecircuit aan en uit te zetten.

De super Black is als pedaal voor je versterker te gebruiken, maar je kan 'm ook op de return van de effectloop van je versterker aansluiten en zo als voorversterker gebruiken.

Meet info: Mad Professor website en www.musifacts.eu (importeur)