aanmelden
ASM Hydrasynth; polyfone wavetable synthesizer
Nieuwe digitale synth in keyboard en desktop format
Merknieuws 06-09-2019 15:09
Van ASM ofwel Ashun Sound Machines hadden we nog nooit gehoord. Voor het bedrijf werkt een internationaal gezelschap waarvan we Glen Darcey kennen als voormalig engineer voor Akai en Arturia. Het bedrijf introduceert vanuit het niets zijn eerste product, de intrigerende Hydrasynth

De Hydrasynth is een digitale, achtstemmige, polyfone wavetable synth met 3 oscillatoren per stem. Er zijn 219 wavetables ingebouwd en een morphing engine met 8 golfvormen. Verder zijn met de Mutators FM, PWM, hard sync en harmonic sweeping mogelijk.

De oscillatormix wordt bewerkt met twee filters die je in serie of parallel kunt gebruiken. Voor modulatie is er een matrix met 32 slots met o.m. 5 loopable envelopes en 5 lfo's. 

De Hydrasynth heeft midi, usb en 2 modulatie CV ins en outs, pitch en gate cv in plus clock in. Verder is er een uitgebreide effectensectie.

De keyboardversie heeft een 4-octaafs toetsenbord met polyfone aftertouch en een ribbon controller. De desktopversie heeft 24 velocity en drukgevoelige pads.

De keyboardversie gaat $ 1299,- kosten, de desktopversie gaat voor $ 799,- over de toonbank. Verkrijgbaar vanaf november.

 

Meer informatie