aanmelden
Arturia 3 Delays You'll Actually Use BBD, Tape en Digitaal
Drie delays in een plug-in bundle
Merknieuws 27-08-2019 17:46
Arturia heeft een nieuw pakketje in hun '3 xxx You'll Actually Use' serie. In deze bundel zitten drie delay plug-ins waarvan twee gebaseerd op vintage hardware.

Na Compressors, Pre-amps en Filters is het nu de beurt aan een drietal effecten en wel delays. Arturia bespaart je de keuze en heeft de, naar hun smaak, drie beste delays in een plug-in gestopt.

Delay Memory-Brigade is natuurlijk de Memory Man Deluxe van Electro-Harmonix. Deze BBD delay was en is erg populair bij gitaristen en keyboardspelers. De plug-in is stereo en heeft een envelope follower en een lfo voor modulatie. Met een eq kun je het inputsignaal bewerken.

Een tape-delay mag natuurlijk niet ontbreken en Arturia heeft met de Delay Tape-201 de befaamde Roland RE-201 Space Echo gedigitaliseerd. Compleet met alle wow&flutter, vervorming én de ingebouwde verengalm.

Delay Eternity is niet op hardware gebaseerd, maar is een eigen Arturia creatie. Deze 2-taps delay heeft ook een bit crusher en een uitgebreid filter. In het Extended panel zit nog een eq, een envelope follower en 2 lfo's.

 

Uniek is de M/S mode in alledrie de delays waarmee je naar keuze alleen het Mid of het Side signaal kunt delayen.

 

3 Delays You'll Actually Use kost momenteel € 99,- (normaal 199 Euro)

 

meer informatie