Zoom GCE-3

supecompacte usb audio interface met software gitaar amps

Merknieuws 04-04-2019 09:49

Hij is klein genoeg om in je jaszak te stoppen en zeer betaalbaar. De Zoom GCE-3 is een gtaaramp en fx simulator met een ingebouwde usb interface. En je krijgt er ook nog Steinberg Cubase LE bij

De GCE heeft een ingebouwde dsp die allerlei gitaarversterkers, amps en effecten genereert. Je kunt je (bas)gitaar en een hoofdtelefoon aansluiten en er is nog een stereo aux input. Dankzij de ingebouwde 24 bit usb interface (mac en pc) kun je direct op je computer opnemen en de sounds editten met de bijbehorende Guitar Lab software. Op het apparaat zelf zitten drie footswitches en 3 x 4 draaiknoppen om parameters te editten. je krijgt er meteen een license voor Cubase LE daw bij.

Dankzij de eigen dsp is de latency bijzonder laag en je kunt de GCE-3 laten fungeren als de Zoom G5n, G3n, G3Xn, B3n, G1 FOUR, G1X FOUR, B1 FOUR, B1X FOUR pedalen. De gemaakte presets kun je met de software in die hardware pedalen laden.

Voor zover we kunnen nagaan werkt de GCE-3 helaas niet zonder computer en er zit ook geen analoge amp/recording output op.

De GCE-3 weegt slechts 90 gram en kost 99 Euro

Meer informatie

zoeken
zoeken